Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer skrivere uten programvaren

Postet av : Jan-Olof Stoor

Det kan være veldig frustrerende når du nettopp har kjøpt en ny skriver fra en venn, en garasje salg, eller en annen kilde, og du får den hjem til hensikt å installere det, og det er ikke programvare! Du kommer til å innse at du ikke har driveren disken kreves for skriveren.
Ikke har programvaren trenger ikke å være et problem likevel, bare følg disse enkle trinnene for skriveren er installert og du skal skrive ut på kort tid

trenger Du:!
Printer uten programvaren.


en.
å starte installeringen av skriveren, må du først koble datamaskinen til skriveren enheten. Pass på at de er skikkelig festet.
To.
Slå på datamaskinen og etter at den er startet og avsluttet oppstartsprosedyren, slå på skriveren.
tre.
Velg "Start"-menyen og velg "Settings".
fire.
Velg deretter "Skrivere og telefakser".

5.
Neste velge "Legg til skriver".
6.
Når skriveren starter opp, velger du "Next" og la datamaskin "oppdage plug and play printer".
7.
Hvis maskinen din ikke kan finne riktig driver deretter velge den riktige skriverporten (sannsynligvis USB), og velg deretter produsenten av skriveren.
8.
slutt velger nettverket skrivermodell på drop-down listen og klikk "Next". Hvis skriveren enheten var ikke i listen eller annen grunn at sjåføren ikke var tilgjengelig på systemet, kan du alltid gå til produsentens hjemmeside og laste ned installasjons-CD fra dem.

Tips og advarsler


  • installere en nettverksskriver uten programvaren er også enkel.
  • Mest noen moderne skriverdrivere (nettverk, laser, etc. ) skal være tilgjengelig fra produsenten.
  • Hvis skriveren er en kombinasjon enhet (skriver /faks /kopimaskin), og du ønsker å bruke alle funksjonene, kan det hende du må laste ned programvaren fra produsenten.
    
    Copyright © 2011