Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du løser programvare / driver installere konto tillatelsesproblemer i windows xp

Postet av : Magnus Ekblad

For å installere programvare og drivere i Windows XP, Administrator eller Power User tillatelser kreves for kontoen som er logget på maskinen. Hvis kontoen som er logget inn ikke har de ovennevnte tillatelser, kan du få "tilgang" og /eller "Kan ikke finne Directory", "Får ikke tilgang Drive" og andre lignende feil som vises av programvaren /driverne installere programmer mens du installerer programvare og /eller drivere i Microsoft Windows XP.
Instruksjonene nedenfor skisserer to metoder for å endre kontoen tillatelser slik at du kan installere programvare og drivere.
en. Det første alternativet skissert er å oppgradere kontoen tillatelser fra Brukertillatelser til Administrator tillatelser. Dette er praktisk fordi fremtidige forsøk på å installere programvare og drivere vil ikke kreve ytterligere prosedyrer for å endre tillatelser.
to. Den andre og foretrukne alternativet er å bruke Kjør som funksjonen følger med Windows XP til å kjøre installasjonen under administratorkontoen mens du fremdeles er logget på under en brukerkonto. Dette er en sikrere måte å installere programvare og drivere og gir økt sikkerhet for din PC.

Du trenger:
Disse instruksjonene


en
Hvis du trenger Administrator tillatelser bare for å installere programvare og drivere, så den foretrukne metoden er. . å bruke Kjør som er innebygget i Windows XP bare for dette formålet. Gå til trinn 4 for instruksjoner om hvordan du utfører programvare og driver installasjon ved hjelp av Kjør som funksjonen.
Å oppgradere kontoen tillatelsene i Windows XP først gå til Start, så Kontrollpanel, så Brukerkontoer, og deretter velger kontoen du bruker for å logge inn på datamaskinen din.
to.
Kontoen tillatelser vises under kontonavnet. Klikk på Change My Account Type og velg deretter Computer Administrator.
Tre.
Når du nå prøve installasjon av drivere og /eller programvare du vil være i stand til å fullføre installasjonen uten kontoen tillatelse spørsmål .
fire.
å bruke Kjør som funksjon, høyreklikk på driveren eller programvaren installasjonsprogrammet, og klikk "Run As" og så i vinduet som vises på "Følgende bruker" , radio knappen og velg administrator i drop down boksen og skriv inn administratorpassordet og klikk OK.

Tips og advarsler


  • Merk at å endre rettighetene på din brukerkonto til administrator kan også være en sikkerhetsrisiko. Kjører som administrator gjør malware programmer (virus, ormer, osv. ) for å kjøre under en konto med tillatelse til å installere på din PC (som kontekst din brukerkonto). For installasjon av drivere og programvare, en bedre løsning er å opprette en ny konto med administrator rettigheter og logge inn med administrator kontoen når du trenger å installere programvare.
    
    Copyright © 2011