Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne ut om spion-programvare er installert

Postet av : Camilla Näslund

Spy programvare er kjent som malware eller spyware. Et vanlig problem blant Internett-brukere er å ha sin datamaskin bli infisert med spionprogrammer. De fleste spyware infeksjonene oppstår gjennom bruk av multimedia filer som mottas via e-post eller web surfing. Mange ganger er spyware også sammen med andre malware nyttelast som er utformet for å forårsake skade på datamaskinen din eller stjele sensitive opplysninger om deg. For å finne ut om datamaskinen er infisert med spyware, er det nødvendig å foreta en full skanning av datamaskinen din lokale stasjoner med en up-to-date anti-virus program.
en
Last ned og installere et anti-virus program, for eksempel Spyhunter, hvis du ikke. . har et installert på datamaskinen. Uniform Resource Locator for Spyhunter er oppført i Resources nedenfor.
To.
Start datamaskinen i sikkermodus med nettverk ved raskt å trykke på "F8" tastatur funksjonstast på datamaskinen under omstart prosess.
tre.
Oppdater anti-virus programmer definisjon filer ved å velge "Oppdater Virus Definisjoner menyalternativet av anti-virus program.
fire.
Kjør en fullstendig skanning av datamaskinen ved å velge "Run en Complete Scan"-menyen på din anti-virus program. Når anti-virus program er ferdig kjører, vil det vises på skjermen sin om datamaskinen er infisert med spyware.


Copyright © 2011