Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

om trojan virus fjerne programvare

Postet av : Valon Istrefi

En trojansk virus er en type malware som skjuler innenfor datamaskinens programmer som en måte å påføre skade på systemet ditt. Hvis installert på en datamaskin, kan den starte påvirker flere filer og føre til maskinvare eller programvare for å ikke fungere riktig. En trojansk virus kan også bli satt på en datamaskin som en måte å stjele brukerens personlige opplysninger. For å beskytte deg selv, kan du bruke Trojan virus fjerne programvare

Infeksjon

En trojansk virus kan komme på en datamaskin på en rekke måter. Den vanligste årsaken til smitte er når en person åpner en mistenkelig e-postvedlegg. Linker sendt via e-post og instant-messaging-tjenester er også metoder brukt for å spre viruset. Hvis du klarer å installere en trojansk virus på datamaskinen din, må du forsøke å fjerne den umiddelbart.

Antivirus Programvare

Mange antivirus programmer har innebygde applikasjoner som vil fjerne en trojansk virus hvis datamaskinen skjer for å bli infisert. Antivirus-programvare har også skanning verktøy som lar deg kontrollere de ulike stasjonene på maskinen din for å se om en trojansk virus gjemmer seg i en av dine programfiler. Populære produsenter av antivirus-programvare med Trojan fjerning evner inkluderer Symantec, McAfee og Kaspersky.

Trojan Removal Tools

I tilfeller av særlig trojanske virus, må du kanskje laste ned en spesiell Trojan fjerning verktøy for å bli kvitt viruset. For å gjøre dette, laster du ned programvare til datamaskinen din for å bli kvitt den spesielle trojanske virus som har påvirket systemet. Verktøyet vil kjøre automatisk og fjerne skadelig programvare fra datamaskinen. Det vil da kreve at du starter datamaskinen i sikkermodus. Symantec har en liste av spesifikke fjerning av programvare de har utviklet for ulike trojanske virus belastninger på sitt nettsted.

Hensyn

Hold både brannmur og antivirus-programvare oppdatert for å beskytte mot trojanske virus. Koden av virus endres ofte, og du kan ha problemer med å oppdage og fjerne trojanere hvis programvaren din er utdatert.

Advarsel

Aldri laste ned Trojan virus fjerning av programvare fra en nettside som du ikke er kjent med. Noen nettsteder vil tilby gratis Trojan fjerning programmer for å lokke besøkende, og når nedlastingen starter, vil skadelig programvare bli lagt inn på datamaskinen deres.


Copyright © 2011