Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Min laptop vil ikke starte opp

Postet av : Magnus Ekblad

Det er noen forskjellige mulige årsaker til at den bærbare PCen ikke er slått på. Det kan være så enkelt som en usikker AC adapter eller batterifeil. Imidlertid kan det også være et problem med skjermen og LCD-funksjoner som bare gjør den bærbare datamaskinen ut til å være slått av. Uansett hva det er, er det noen tiltak du kan ta for å rette opp problemene

Du trenger:. .
Erstatning LCD-skjerm
Nytt batteri.


en.
Sjekk batteriet lyser på den bærbare. Hvis den er på, være sikker på at den bærbare datamaskinen er lysstyrke-innstillingene er riktige. Lav lysstyrke kan gjøre det virke som den bærbare datamaskinen er slått av. Når innstillingen for lysstyrke er så lav som mulig, vil skjermen virker mørke, selv om datamaskinen er slått på. Slå opp lysstyrke kan være løsningen.
To.
Se på AC-adapteren. Hvis den er løs der den er koblet til datamaskinen tilkoblingen, kan det hindre at laptop fra lades ordentlig og slå på. Du kan også prøve å plugge den inn i en annen overspenningsvern eller stikkontakt. Det er også mulig at AC-adapteren er defekt, og da må du få en ny en som passer din bærbare modell.
tre.
Tenk hvor lenge du har hatt din laptop-batteri. Ifølge BatteryUniversity. com og Laptop Battery Express, vil mange batterier dø helt etter rundt 300 til 500 fulle kostnader. Du må kanskje bytte ut selve batteriet.
Fire.
Ta ut batteriet og skyv et nytt i. Vær sikker på at den nye er sikker ved å lytte etter et klikk når du setter det i.
fem.
Tenk erstatte skjermen. Hvis din bærbare datamaskinen er slått på, men displayet viser ikke noe, vil du ikke kunne skrive, surfe på Internett eller bruke datamaskinen i det hele tatt. Hvis du er i stand til, kan du koble den bærbare til en ekstern skjerm med en VGA-kabel som er en kobling som sender video signaler fra den bærbare datamaskinen til en skjerm når den er koblet til VGA-inngangen. Hvis dette fungerer, så vet du at det ikke er et problem med din bærbare hovedkort. Problemet er med displayet. Du må bytte ut skjermen i dette tilfellet.
6.
Slå din laptop, koble den fra stikkontakten og snu den opp ned. Finn din batterilåsen og løfte batteriet fra den bærbare datamaskinen. Åpne din bærbare skjermen til en 90 graders sving. Trekk gummi knapper på kantene på den bærbare skjermen ved å dra dem sidelengs med fingrene. Fjern skruene som ligger bak gummi knapper med en Phillips-skrutrekker.
7.
Plasser fingrene under skjermen dekning og arbeid dem gjennom trekket er kantene for å løsne den fra skjermen. Trekk den med hendene og legg den på et trygt sted. Finn skjermen inverter eller BlackLight inverter bord ligger rett under skjermen, i sentrum-bunnen av den bærbare datamaskinen (se ressurser for bilder. ) Skjermen inverter leverer strøm til BlackLight lampen inne i LCD-skjermen dreie skjermen lysene på.
8.
Trekk ut kablene som ligger på begge sider av skjermen omformeren ved å trekke dem ut. Bruk Phillips-skrutrekker for å løsne skruen som holder inverter styret, og løft det av skjermen når skruen er helt ute. Len laptop skjerm mot deg, til du oppdager en stripe tape holde en svart kabel, som er den "video-kabelen. " Dra tapen holder "video-kabelen" og koble videokabelen fra der den kobles til den bærbare sak ved å trekke den av. Sett "video-kabelen" og tape på et trygt sted som du må sette dem tilbake når du er ferdig.
9.
Løft skjermen fra omslaget og plassere den nye skjermen der den gamle skjermen var. Fest "video-kabelen" tilbake der det var og sett tapen som holdt den på plass akkurat som det was. Insert den nye omformeren styret nederst på skjermen, der den gamle var. Sett skruen tilbake der det var å sikre den nye omformeren styre på plass.
10.
Koble kablene som der ligger på begge sider av skjermen omformeren. Sett dekselet tilbake på skjermen og plassere skruene og gummi knapper i de tilsvarende sporene. Sett batteriet tilbake på plass, koble den bærbare og slå den på. Produsentens oppstart logo vil vises på skjermen, og bekrefter at skjermen er oppe og går.

Tips og advarsler


  • Avhengig av din bærbare modell, du må kanskje fjerne skruene på siden av skjermen når du fjerner skjermen.
    
    Copyright © 2011