Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å overvåke cpu temperatur med xp

Postet av : Annika Hultén

Siden CPU er hjernen i datamaskinen, må du holde et øye med tilstanden sin for å sørge for at alt går bra. Overvåking din CPU temperaturen vil gi deg beskjed hvis noe er galt med CPU din, slik at du kan identifisere og feilsøke problemet før det skader CPU. Også, hvis du er en ivrig overklokker, holde øye med CPU temperatur er avgjørende

AIDA32


. en.
ned AIDA32 og installere det på datamaskinen din.
to.
Start programmet og vent til det å lese på PC-data.
tre.
Se i menyen til venstre for "Computer" utvides sub-menyen. Utvid den og klikk på "Sensor" for å vise temperaturen på din CPU, hovedkort og andre enheter som har temperatur sensorer.

SpeedFan


en.
Last ned og installer SpeedFan.
to.
Kjør SpeedFan.
tre.
Klikk på "Readings" for å se temperaturer og spenninger for din PC. Du kan også klikke på "Kart" for å vise en grafisk logg over målingene.

Everest


en.
Last ned Everest programvaren og installere den.
to.
Start programmet og vente på det å initialisere.
tre.
Everest er svært lik AIDA32, både i funksjonalitet og design, er så like oppgaver utført nesten identisk. Velg "Computer"-menyen fra høyre, og gå til "sensorer" for å vise målingene av PCens sensorer.

Tips og advarsler


 • Mest avlytting programvare vil også tillate deg å sette en alarm eller en handling som skal tas i ditt tilfelle CPU når en viss grense. Bestem trygt driftstemperaturer for CPU-en og sette en alarm for ditt tilfelle CPU når et kritisk temperatur.
 • Når overvåking av CPU-temperaturen, også sjekke temperaturen på ytterligere komponenter som hovedkort og skjermkort, siden Disse kan bli varmt også.
 • Ikke alle programmer fungerer med all hardware konfigurasjoner, slik at du ikke kan se noen målinger om maskinvaren blokkerer programvaren tilgang til sensorene.
  Previous:nothing
  Next:hvordan du installerer innholdet rådgiver
  
  Copyright © 2011