Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å sjekk hovedkort drivere

Postet av : Jan-Olof Stoor

Den store kretskort som tar opp mesteparten av plassen inne i PCen sak kalles et hovedkort. Hovedkort regulere alle aktiviteter på datamaskinen din ved å tillate at hver del av maskinen til å kommunisere gjennom sin innebygde kretser. Komponenter slik som PC computational sentrum, eller prosessor, lyd skaper kort og videogjengivelse card alle kobles direkte til hovedkortet. På Windows-basert PC, kalt hovedkortet funksjonene ved hjelp av en installert sett med filer drivere. . Bruke verktøyene lett tilgjengelig på maskinen din, kan du sjekke hva hovedkortet driver du har installert

Windows XP


1.
Klikk "Start"-knappen plassert i nedre venstre hjørne av Windows XP-skrivebordet. Velg "Innstillinger" fra listen som vises og åpne "Control Panel". Et nytt vindu åpnes.
To.
Dobbeltklikk på "System"-ikonet for å få opp vinduet Systemegenskaper. Velg "Hardware" kategorien fra de tilgjengelige alternativene, og klikk på "Device Manager"-knappen. Enhetsbehandling-vinduet åpnes.
Tre.
Utvid "System Devices" alternativet med ett klikk, og deretter finne "Hovedkort Ressurser" i listen som vises. Dobbeltklikk på "Motherboard Ressurser" for å åpne et nytt vindu.
Fire.
Velg "Driver" fanen fra det nye vinduet. Navnet, er dato for opprettelse og produsenten av hovedkortet driver vist.

Windows Vista


en.
Aktiver "Start"-knappen på Windows Vista-skrivebordet . I listen som vises velger "Control Panel" alternativet.
to.
Velg "Systems og vedlikehold" ikonet. I det nye vinduet som åpnes, velg "Device Manager. " Et nytt vindu åpnes.
Tre.
Plukk den "Motherboard Ressurser" fanen "System Devices"-fanen. Den Motherboard Properties-vinduet åpnes.
Fire.
Klikk på "Driver"-kategorien for å vise informasjon om din nåværende hovedkort driver.


Copyright © 2011