Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å gjenopprette bilder slettet fra papirkurven

Postet av : Stefan Svensson

Dokumenter kan opprettes på nytt, men en kjær bilde er en fanget øyeblikk i tid som ikke kan gjentas. Heldigvis, bare fordi et bilde er slettet, betyr ikke at det er borte. Gjenopprette et bilde fra harddisken, selv etter at den har blitt slettet fra papirkurven
en
Last ned. . filgjenoppretting programvare for datamaskinen din. God programvare for Windows-operativsystemer inkluderer Gjenoppretter Plus, Disk Doctor, PC Inspector File Recovery og Restaurering, eller Ddiitt. Bruk også freeware programvare for eksempel File Recovery 4 eller Recuva. Et effektivt program for Macintosh operativsystemet er Data Rescue II. Programvaren setter en installasjon program med utvidelsen. EXE på datamaskinen din. Ved å dobbeltklikke på dette programmet med musepekeren, vil du starte installasjonen.
To.
Åpne programvaren når den er installert på datamaskinen din. Programmet inneholder en kommando som vil tillate deg å dirigere programvare for å skanne for de manglende filene. Plasseringen for denne kommandoen varierer avhengig av programmet. Noen programmer har en kommando vindu med en knapp melding. Andre har en trekk-ned skjermen. Aktiver skanne ved hjelp av ledeteksten. Når programmet er ferdig sitt skanning, vil det trekke opp en liste av slettede filer.
Tre.
Finn slettet bildene. Beveg musepekeren over dem og høyre-klikk for å trekke opp en kommando skjermen. Klikk på "Lagre som"-kommandoen og lagre den slettede filen på skrivebordet på datamaskinen eller bilder mappen.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke klarer å finne ønsket bilde med én fil utvinning program, kan du prøve et annet program.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du feilsøker ms media player
    
    Copyright © 2011