Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker audio og video codecs i windows xp

Postet av : Camilla Näslund

Windows XP-operativsystemet bruker en rekke audio og video kodeker til å spille av lyd-og videofiler. Kodeker, spesiell programvare som dekomprimerer lydfiler som MP3 og CD-og video-filer som DVD, kan skape problemer ved avspilling. En defekt audio codec kan hindre lyder fra å spille i Windows Media Player, og feil video eller mangler video kodeker kan garble video avspilling av DVD. Når det skjer, kan du bruke innebygde veivisere å feilsøke audio og video kodeker i Windows XP
en.
Klikk "Start"-knappen, og klikk deretter "Hjelp og støtte"-ikonet på Start-menyen. Dette åpner Hjelp og støtte siden.
To.
Type "liste over feilsøkingsverktøy" i søkeboksen øverst i venstre hjørne på siden og klikk på den grønne pilen knappen ved siden av søkeboksen. Dette åpner et søk resultatlisten i den venstre navigasjonsruten på siden.
Tre.
Klikk på "Liste over feilsøkingsverktøy" i "Foreslåtte emner" i navigasjonsruten . Dette åpner en liste over feilsøking veivisere i den høyre ruten innhold på siden.
Fire.
Klikk på "Sound" linken for å åpne feilsøkingen veiviseren for lyd, lydkort og lyd kodek og driverproblemer. Klikk på "Multimedia og Games" linken for å åpne feilsøkingen veiviseren for multimedia program, DirectX drivere og video drivere og kodeker.
Fem.
Følg instruksjonene i veiviseren for å løse opp lyd eller video codec problem.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne WGA setup.exe

Copyright © 2011