Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner viruset FreeScan

Postet av : Charlotte Wannberg

Alle datamaskiner som kobles til Internett eller et nettverk bør ha noen form for virusbeskyttelse kjører. De fleste programmene er ikke kompatible med hverandre, så hvis du har to, må du bli kvitt en. FreeScan kommer programmert på enkelte datamaskiner, hvis du foretrekker et annet sikkerhetsprogram du trenger å avinstallere FreeScan
en
<. . br> Klikk på start-knappen, gå til kontrollpanelet og klikk på "Legg til eller fjern programmer. " Velg programmet du ønsker å bli kvitt, og klikk på "Fjern. "Du kan bli spurt et par spørsmål angående rettigheter. Følg instruksjonene som kommer på skjermen.
To.
Last ned McAfee fjerning verktøy og lagre det på maskinen din. Husk å husk hvor du lagrer filene. Det vil være en mappe opprettes. Verktøyet for fjerning kan bli funnet på McAfee nettsiden. Dette er den eneste måten å avinstallere eventuelle McAfee programmer.
tre.

Gå til mappen du lastet ned til, finne verktøy for fjerning og kjøre den ved å dobbeltklikke på MCPR. exe. Følg alle instruksjoner og gi tillatelser der det er nødvendig slik at programmet til å gjøre endringer på datamaskinen. Hvis du får varsel om at rydde opp ble en suksess, starte datamaskinen på nytt. Programmet blir ikke fullstendig fjernet før datamaskinen har nullstilt seg i en omstart. Hvis opprydding ble mislykket, vise og lagre logger på boksen. Hvis du vil lagre filen klikk "Fil" og deretter "Lagre som". Lagre filen på skrivebordet for enkel tilgang. Kontakt teknisk support og sende dem en kopi av loggene til hjelp i feilsøking problemet.
fire.
Sett noen komponenter McAfee at du vil beholde. Hvis du bruker et annet program helt, kontroller at det er nå i stand til å fungere ordentlig. Du må kanskje avinstallere og installere programmet du ønsker for å få det til å kjøre. Etter å ha kostbare datamaskinen reparasjoner kan ofte unngås med en god sikkerhet programmet. Det er ikke alltid skade på datamaskinen som er det mest problem. Virus og spyware kan hacke inn i datamaskinen din og få personlig informasjon. Uansett hvilket program du velger å bruke, sørg for å bruke det regelmessig og holde den oppdatert med all den nye informasjonen.

Tips og advarsler


  • Hvis datamaskinen fortsatt er under garanti, kan teknisk støtte være i stand til å gjøre dette for deg gratis.
    Previous:nothing
    Next:adware informasjon
    
    Copyright © 2011