Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer innholdet rådgiver

Postet av : Camilla Näslund

Som foreldre ofte ikke kan være rundt for å overvåke hva barna ser på nettet, har mange bedrifter søkt å utvikle programvare som kan begrense hva som er og ikke er tilgjengelig online. Microsofts Internet Explorer-sensur er ett eksempel på programvare som kan hjelpe begrense hvilket innhold og websider kan vises på en datamaskin. Installere denne ledig verktøyet er enkelt
en
Åpne Internet Explorer ved å dobbeltklikke på "Internet Explorer". . ikonet på skrivebordet ditt.
to.
Klikk "Tools" og deretter "Alternativer for Internett. "
tre.
Klikk på "Innhold"-fanen i "Alternativer for Internett. "
fire.
Klikk på" Aktiver "knappen rett under" sensur ".
fem.
Klikk på" Rangering "fanen og endre innstillingene for "Språk", "Nakenhet," "Sex" og "Vold" slik at de passer til dine behov. Klikk på "Apply".
6.
Klikk på "Godkjente områder" fanen. Skriv inn navnet på et nettsted og klikk "Alltid" for alltid å tillate et nettsted, og skriv inn et nettsted navn og klikk "Never" å aldri la et nettsted. Klikk på "Apply".
7.
Klikk på "General" fanen og endre innstillingene slik at de oppfyller dine krav. Disse innstillingene omfatter om ikke å bruke et passord for sensur, samt hvorvidt brukerne kan se nettsteder som ikke er sensurert. Klikk på "Apply".
8.
Klikk på "Avansert"-fanen og endre innstillingene i slik at de oppfyller dine krav. Klikk på "Apply" og "OK" for å avslutte dialogboksen Alternativer for Internett.
9.
Lukk Internet Explorer og åpne den for å fullføre installasjonen og gjør det mulig for sensur.


Copyright © 2011