Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du skal synkronisere uten usb

Postet av : Jeanette Morales

Å ha flere datamaskiner gjør det enkelt å differensiere og prioritere oppgaver, slik som spill og jobber, mellom ulike enheter. Imidlertid bruker flere datamaskiner kan spre filene dine og gjøre det vanskelig å holde alle dine data oppdatert på hver datamaskin du bruker. De fleste operativsystemer kommer ikke med grunnleggende verktøy som lar deg synkronisere filer med letthet, så å bruke eksterne verktøy er nødvendig. Felles forslag inkluderer minnepinner og eksterne harddisker, men for de uten tilgang til USB-enheter, er det fortsatt muligheter.
en
Last ned og installer en synkronisering program, for eksempel Dropbox eller Allway Sync, til begge datamaskinene. . Disse programmene er utformet for å koble med hverandre ved hjelp av Internett-tilkoblingen din og lar deg fritt synkronisere filer du har automatisk.
To.
Installerer programmet på både datamaskinen du vil synkronisere. For å kunne sette opp synkronisering, kan det hende du må opprette en ny konto, noe som kan vanligvis gjøres i selve programmet, eller på programmets hjemmeside.
tre.
Logg inn på din brukerkonto på programmet på begge datamaskinene. Herfra kan du begynne å spesifisere hvilke dokumenter du ønsker å synkronisere. Kontrollpaneler kan variere, men resultatene er like. For eksempel, i Dropbox, synkronisere du filer ved å kopiere dem og lime dem inn i Dropbox-mappen, noe som medførte at de vil laste opp seg selv og automatisk laste ned på en annen datamaskin kjører Dropbox. Dette betyr også at du kan synkronisere mer enn bare to datamaskiner.

Tips og advarsler


  • Avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen, kan synkronisere prosessen tar litt tid å fullføre. De krever ikke din oppmerksomhet til å fungere, slik at du kan la dem kjøre mens du er borte.
    
    Copyright © 2011