Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan legge til ekstra oppdateringsfrekvenser å xp profesjonell

Postet av : Charlotte Wannberg

En datamaskin er oppdateringsfrekvens bestemmer hvor ofte bildet vises på skjermen er malt over skjermen. En oppdateringsfrekvens er rapportert i hertz, forkortet "Hz. " En hertz er hvor mange ganger per sekund en gitt aktivitet forekommer, enten det er rotasjon av et dekk eller vise et bilde på en dataskjerm. Minste oppdateringsfrekvens tilgjengelig på moderne PC-er 60 Hz. Vanligvis bør du sette din Windows XP Professional-basert PC til en høyere oppdateringsfrekvens dersom opplever skjermen flimrer eller belastningen på øynene. Slike hendelser tyder på at øynene ikke kan komfortabelt vise bildet på skjermen
en
Høyreklikk på skrivebordet på datamaskinen. I listen over alternativer som vises, velg "Properties". En Egenskaper for skjerm åpnes.
To.
Velg "Settings"-fanen fra vinduet Egenskaper for skjerm og klikk på "Avansert" knappen. Et nytt vindu åpnes.
Tre.
Velg kategorien Skjerm. Under Monitor Innstilling overskriften er en boks som viser din nåværende oppdateringsfrekvens i hertz. Kontroller at "Skjul modi som denne skjermen kan ikke vise" boksen er merket før du endrer oppdateringsfrekvensen. Ved hjelp av en oppdateringsfrekvens på skjermen er ikke laget for å bruke kan skade den.
Fire.
Klikk pilen i boksen ved siden av din nåværende oppdateringsfrekvensen og velge et nytt høyere oppdateringsfrekvens fra drop nedover listen. Klikk på "Apply"-knappen for å sette den nye oppdateringsfrekvensen.


Copyright © 2011