Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

nettleseren Internet Explorer vil ikke lukke

Postet av : Magnus Ekblad

Datamaskiner spiller ofte en nødvendig del i folks liv og karrierer. Mens dataprogrammer har kommet for å være pålitelig effektivt, oppstår program feil do, og kan være skummelt for dem som ikke er kunnskapsrik om løsninger. Heldigvis, lukke en krasjet programmet er enkel. Internet Explorer kan krasje til tider, men med noen få klikk, vil du være tilbake på Internett på et blunk

Fixing a Nettleser Crash


en.
Klikk Alt-F4 for å umiddelbart lukke vinduet dersom problemet er en software problem, for eksempel mus eller tastatur reagerer ikke på datamaskinen.
to.
Hvis du kjører Windows XP eller eldre, trykk "Ctrl", "Alt" og "Slett" på samme tid å få opp et vindu kalt Task Manager. Hvis du har Windows Vista og 7, innkalle Task Manager ved å trykke Ctrl-Shift-Esc.

I Windows Vista og 7, bringer Ctrl-Alt-Delete også opp Task Manager i en egen skjerm, men Ctrl-Shift-Esc direkte innkalling vinduet og er en mer effektiv løsning under en kollisjon.
tre.
Når Task Manager skjermen dukker opp, finne Internet Explorer under kategorien Programmer. Høyreklikk og velg Gå til Process.
Fire.
Prosessen kategorien viser alle programmer som kjører på datamaskinen. Navnet på Internet Explorer prosessen iexplore. exe. Når prosessen er markert, klikker du Avslutt prosess. Dette vil umiddelbart lukke programmet og tillater deg å starte på.

Previous:nothing
Next:hvordan du fjerner viruset FreeScan

Copyright © 2011