Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Win XP ikke oppdaterer

Postet av : Annika Hultén

Windows-oppdateringer må lastes ned og installeres på datamaskinen når de blir tilgjengelige, siden de fikse små problemer med Windows-operativsystemet. Det er tider, men når Windows XP ikke klarer å laste ned og installere nye oppdateringer tilgjengelig fra Microsoft server. Microsoft gir mulige løsninger for alle Windows Update problemer du har
en
Kontroller Internett-forbindelsen. . . Åpne "Control Panel" og dobbeltklikk på "Network Connections. "Høyreklikk på" Lokal tilkobling "og velg" Status ". Hvis statusen står" En nettverkskabel er koblet fra, "Ethernet-kabelen koblet til LAN (Local Area Network) port på baksiden av datamaskinen er ikke koblet riktig. Trekk ut kabelen og koble den på nytt inn i porten. Hvis statusen på Internett-tilkoblingen ikke endres, kan det hende at Ethernet-kabelen ikke fungerer. Bytt Ethernet-kabelen med en ny.
2 .
Start modemet og ruteren (hvis du bruker en) for å oppdatere tilkoblingen. Prøv å laste ned Win XP oppdateringene på nytt og se om dette løser problemet.
Tre.
Finn ut om maskinen ikke klarer å installere alle oppdateringer er tilgjengelig, eller bare et visst antall oppdateringer. Hvis datamaskinen ikke klarer å installere noen oppdateringer, åpne "Windows Update" i "Control Panel"-vinduet, og deretter velge "Se gjennom oppdateringene historie. " Sjekk status for oppdateringer og klikk på den røde X status for de som datamaskinen ble ikke installert. Vent på "Installation Failure"-vinduet skal vises og lese den anbefalte "mulige løsninger. "Følg dem og prøver å installere oppdateringene på nytt.
Fire.
Kopier feilkode vises under" Installation Failure "-vinduet og klikk" Finn løsninger. "Klikk" Søk "for å finne anbefalte løsninger. Følg instruksjonene og se om det løser problemet.

Tips og advarsler


  • Kontroller at datamaskinen er konfigurert til å installere oppdateringer automatisk når de blir tilgjengelige . For å gjøre dette, last den "Control Panel"-vinduet og velg deretter "Automatiske oppdateringer. " Velg "Automatisk (anbefales)" i det neste vinduet som vises.
  • Bare lisensierte kopier av Windows XP-operativsystemet kan installere Windows-oppdateringer som er tilgjengelige. Hvis du har en ulisensiert kopi av Windows er installert i datamaskinen, formatere den og installere en ekte kopi.
    
    Copyright © 2011