Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva som gjør en PC kjøre sakte?

Postet av : Jonathan Nyberg

En treg datamaskin kan gjøre det vanskelig for brukeren å fullføre aktiviteter på ferie eller arbeid ved å øke tiden det tar å laste et program, åpne en fil eller send en e-post

Maskinvare

En datamaskins ytelse kan reduseres hvis den er koblet til dårlig maskinvare. Videre kan en datamaskin kjører sakte hvis brukeren nærmer seg grensene for sin datamaskinens harddisk eller operativsystem programmer som fungerer best med mer minne enn hun har installert.

Malware

I følge Microsoft, ondsinnet programvare som virus, spyware eller trojanere kan bruke maskinens ressurser "til å gjøre alle slags ekle ting til det, blant annet får den til å avta. " Brukere kan ikke engang være klar over at skadelig programvare er tilstede på sine datamaskiner.

Forebygging

Computer brukere kan installere og aktivere brannmurer for å hindre uautorisert tilgang til datamaskiner og ressurser. Resident anti-malware programmer som kjører i bakgrunnen kan oppdage og varsle brukeren dersom skadelig programvare forsøker å laste seg inn på vertsmaskinen. Brukerne kan også avstå fra operasjonelle mange krevende programmer, som for eksempel grafikk redaktører eller dataspill, samtidig.

Løsning

Hvis en datamaskin brukeren opplever en treg datamaskin, bør hun vurdere anti-virus og anti-spyware programmer for å oppdage og fjerne infeksjoner som kan føre til en datamaskin til å kjøre sakte. Videre, kan Windows-brukere fjerne midlertidige filer og kjøre en software prosess som kalles fragmentering på harddisken (e) for å øke ytelsen. Hvis brukeren nærmer seg grensene for maskinvaren sin, kan hun installere en ny harddisk eller legge til mer minne.

Previous:nothing
Next:Win XP ikke oppdaterer

Copyright © 2011