Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å aktivere en ActiveX-script

Postet av : Ulf Friberg

Internet Explorer trenger ActiveX programmet til å kjøre og vise websider som inneholder interaktivt innhold, som video-filer, musikkfiler og Flash-spill. Internet Explorer vil ikke kjøre slike interaktive nettsteder riktig når ActiveX er deaktivert. I stedet vil feil skje når disse nettstedene prøver å laste i nettleseren. For å rette på dette, må brukeren aktivere ActiveX programmet i Internet Explorer nettleser
en
Run. . Internet Explorer ved å finne sin søknad ikonet på skrivebordet og dobbeltklikk på den.
to.
Klikk "Verktøy" i Internet Explorer-programmet menylinjen, klikk på "Alternativer for Internett" i dropdown menyen. Dette åpner opp "Alternativer for Internett" dialogboksen.
Tre.
Gå til toppen av "Alternativer for Internett" dialogboksen, og klikk på "Sikkerhet". Etter dette, klikker du på "Internet" ikonet.
Fire.
Gå til "Custom Level"-knappen, og klikk på den. Denne handlingen åpner opp "Security Settings" dialogen listen.
Fem.
Finn "ActiveX-kontroller og plug-ins" kategori på listen. For hvert alternativ under denne kategorien, klikk "Aktiver", med unntak for "Tillat at ubrukte ActiveX-kontroller kjøres uten spørsmål" og "Initialiser og skript på ActiveX-kontroller som ikke er merket som sikker for skripting" alternativer. Klikk på "Deaktiver" for disse to alternativene.
6.
Klikk "OK"-knappen for å lukke begge dialogboksene og lagre endringene.

Previous:nothing
Next:hvor å tillate ActiveX script

Copyright © 2011