Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å tillate ActiveX script

Postet av : Jan-Olof Stoor

ActiveX programmering gjør at Internet Explorer nettleseren til å vise interaktive komponenter på sine websider. Eksempler på disse interaktive komponentene er videoer, musikk og Flash spill. Uten ActiveX, vil disse komponentene ikke kjøre, og dette kan føre til at Web-siden til å ikke laste opp riktig i Internet Explorer nettleser, inducing feil. For å løse dette problemet, må du aktivere ActiveX å tillate disse komponentene til å kjøre. Dette vil sikre en jevn Web leseopplevelsen
en.
Åpne Internet Explorer websøking programmet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.
to.
Velg " Verktøy "i toppen av Explorer siden. Klikk på "Alternativer for Internett. " Den "Alternativer for Internett" dialogboksen vises.
Tre.
Klikk på "Sikkerhet", funnet på toppen av "Internet Explorer" dialogboksen. Klikk på "Internett" ikonet.
Fire.
Klikk på "Egendefinert nivå"-knappen i dialogboksen. Den "Security Settings"-liste vil åpnes.
fem.
Finn "ActiveX-kontroller og plug-ins" seksjonen. Klikk på "Aktiver" for hvert ledd i dette avsnittet med unntak av "Tillat at ubrukte ActiveX-kontroller kjøres uten spørsmål" og "Initialiser og skript på ActiveX-kontroller som ikke er merket som sikker for skripting" linker. Klikk på "Deaktiver" for disse to linkene.
6.
Klikk "OK" for å lukke "Security Settings" og "Alternativer for internett" dialogbokser i tillegg til å lagre de siste endringene.

Previous:nothing
Next:hva som gjør en PC kjøre sakte?

Copyright © 2011