Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner adware fra en datamaskin gratis

Postet av : Charlotte Wannberg

Plasser ordet "fri" foran noen Internett-søk streng og du vil finne et bredt utvalg av tilgjengelige produkter som dekker dine behov i nesten alle kategorier du velger. Men kvaliteten varierer enormt. Det finnes ingen unntak når det kommer til adware og virus fjerning av programvare. De frie valgene i denne kategorien kan være vanskelig å finne ut, og ofte er de kun gratis for en begrenset tid. Vær forsiktig når du til slutt velger å laste ned og bruke

Du trenger:.
Computer
Internettilgang.
Spyware /Adware /Virus Removal Software.


en.
Innskrenke søkeresultatet. Se etter fjerning verktøy som passer til alle dine behov, deretter undersøke programvaren tilbydernes omdømme. Det finnes noen lyssky selskaper som faktisk vil tilby programvare laget for å infisere datamaskinen i stedet rense den, så vær veldig forsiktig. Se etter utprøvd og pålitelig programmene nevnt gjentatte ganger i fora som den beste gå-til løsninger i tider med pop-up trøbbel.
To.
Les den fine print. Se etter et program som er all inclusive og fortsatt helt gratis, uansett hvor lenge du bruker den. En av de beste stadig oppdatering anti-virus programmer kalles Spybot Search and Destroy. Du kan ikke bare skanne maskinen for problemer, kan du også immunisere det med denne gratis programvare. 2010-versjonen har også et program fjerne /avinstallere funksjonen samt et register skanner. Last ned Spybot Search and Destroy og gjøre en full skanning av maskinen først.
Tre.
Vent til skanningen å gå sin gang, noe som kan ta lang tid og kan kun være mulig ved omstart av systemet etter den første skanningen, og så måtte sitte gjennom en ny skanning på nytt. Fixing de identifiserte problemene avhenger av om den skyldige er malware, virus, eller en ufarlig, men irriterende ad-basert pop opp. Fjern mindre skadelig og ondsinnede adware ved å klikke "Fix Selected Problems" på hovedverktøylinjen i Spybot Search and Destroy.
Fire.
Ned Super Anti Spyware er gratis program og Malware Bytes 'Anti -Malware gratis versjon for mer ornery og irriterende saker Spybot Search and Destroy ikke løse. Disse to kraftige feiemaskiner vil se ut i hvert hjørne av datamaskinen for alle slags mulige avbrudd. Skann systemet med disse to verktøyene til å fange hvert eneste skyldige og rengjør adware av systemet en gang for alle.

Tips og advarsler


  • Finn en anti-virus programvare som vil overvåke og beskytte datamaskinen mot fremtidige trusler. McAfee og Norton er de beste i bransjen. De kan også bli dyrt, men så kan en datamaskin krasje hvis systemet slås av og ta alle dine hardt arbeid og verdifull informasjon med det. Gratis versjoner av anti-virus overvåking programvare er vanskeligere å finne, men er også tilgjengelig.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å skjule hjelp og support
    
    Copyright © 2011