Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en Dell Dimension 3000 til den opprinnelige konfigurasjonen

Postet av : Valon Istrefi

Gjenopprette en Dell Dimension 3000 til den opprinnelige konfigurasjonen vil systemet tilbake til driftsmessig stand den hadde da den først ble slått på. Mens prosessen innebærer å slette alle data lagret på datamaskinens harddisk, det har sine fordeler. Et gjenopprettingspunkt kan berge en datamaskin fra en systemfeil, reparere skader forårsaket av et virus eller annen malware infeksjon og tørk maskinen ren før den skifter hender til en annen bruker. Bruke den innebygde recovery partisjon, kan en bruker fullføre gjenopprettingsprosessen i et par trinn.

Du trenger:
Computer
. Ekstern harddisk.


en.
Koble den eksterne harddisken til en av USB-portene på Dell Dimension. Sikkerhetskopi av verdifulle filer, som bilder, dokumenter, musikk eller programmer ved å kopiere og lime inn filer i mappen som er tilknyttet den eksterne harddisken. Når du har sikkerhetskopiert filene, høyreklikk på stasjonens mappen og velg "Løs ut. "
To.
Koble fra alle ikke-essensielle hardware-enheter som kan kobles til datamaskinen. Fjern eventuelle skannere, skrivere, fakser, MP3-spillere, smart telefoner og den eksterne harddisken som disse enhetene kan bli skadet av gjenopprettingsprosessen.
Tre.
Slå av datamaskinen. Slå strømmen på igjen og trykke på "F8" tasten når Dell logoen vises på skjermen for å få tilgang til "Avanserte oppstartsalternativer. " Denne menyen skal være tilgjengelig før operativsystemet har en sjanse til å starte. Hvis Windows åpner, starte datamaskinen på nytt og starte dette trinnet over.
Fire.
Velg "Reparer datamaskinen" alternativet ved hjelp av piltastene og trykker "Enter. "Følg instruksjonene for å konfigurere språkinnstillinger og logg inn med en administratorkonto.
Fem.
Klikk på" Dell Factory Image Restore "-knappen, og klikk på" Next "-knappen i velkommen vinduet. Klikk for å merke av for "Ja, reformatere harddisken og gjenopprette systemprogramvaren til fabrikkinnstillingene tilstand. " Klikk "Next"-knappen for å starte gjenopprettingsprosessen. Datamaskinen vil begynne å slette harddisken og gjenopprette den opprinnelige konfigurasjonen . Klikk på "Finish" i varslet vinduet for å starte datamaskinen på nytt i den opprinnelige fabrikkinnstillingene.

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette skriptfeil gratis

Copyright © 2011