Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette skrivebordet til gårsdagens historie

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis du nylig har begynt å ha problemer med datamaskinen, og kan ikke finne kilden til problemet å vite hvordan å fikse det, det er en enklere måte. På alle Windows operativsystem, kan du bruke Systemgjenoppretting program for å endre innstillingene på datamaskinen tilbake til en tidligere dato da du ikke var opplever problemet. Selv om du kanskje mister noen programmer som du har installert etter Systemgjenoppretting datoen du velger, kan du sikkerhetskopiere disse opp, og de vil ikke bli endret. Så skru tiden tilbake og få maskinen fungerer slik den gjorde i fortiden med Systemgjenoppretting.
en
Gå til "Start"-menyen på skrivebordet og velg "Programmer" og deretter "tilbehør. . . " I "Tilbehør", velg "System Tools" og klikk på "System Restore".
To.
Velg "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt" og klikk "Neste "knappen.
tre.
Velg en dato der datamaskinen var arbeider fin fra listen gitt i" System Restore "-boksen. Du kan også krysse av for «Vis tidligere gjenopprettingspunkter" boksen under listen over datoer forutsatt å se enda flere datoer du kan gjenopprette datamaskinen til.
fire.
Marker datoen i Systemgjenoppretting boksen som du vil at maskinen gjenopprettes til, og klikk på "Neste"-knappen. Datamaskinen vil automatisk starte på nytt, og når det kommer tilbake, vil det fungere som det gjorde på den datoen du valgte i Systemgjenoppretting.


Copyright © 2011