Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne makrovirus

Postet av : Jonathan Nyberg

Et makrovirus er en type datamaskin trussel som ofte er skrevet i tekstbehandlingsprogrammer. Den beste måten å bekjempe og eliminere en trussel som en makro virus som kan skade datamaskinen din, er å bruke noen antivirus-programvare. Slik programvare er tilgjengelig gratis på ulike steder der du kan laste dem ned online

 


 


en
Bruk et program. . som Avira som en solid måte å forhindre makrovirus fra å gjøre ytterligere skade på datamaskinen din, samt bekjempe viruset når den prøver å gjøre noe i sanntid. Dette programmet er gratis å laste ned og installere for bruk av bekjempelse av makro virus og andre trusler datamaskinen.
to.
Prøv et program som gratisversjonen av AVG Antivirus å proaktivt eliminere din macrovirus . Dette programmet kan bli satt til å skanne for slike trusler aktive på datamaskinen. Når den er ferdig skanning, kan du se gjennom all den trusselen den er funnet, velger macrovirus og klikk for å eliminere den.
Tre.
Last ned et program som Panda Cloud for et annet gratis alternativ. Dette programmet har fordelen av å være direkte knyttet til selskapets laboratorier slik at programmet kan svare til den nyeste utvikling versjonene av en makro virus mye raskere enn normalt. Dette gjør det til et godt alternativ hvis du ikke tankene som lever tilkoblingen.
 


Copyright © 2011