Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere lydspor til mp3

Postet av : Camilla Näslund

En av de største frustrasjonene om å bruke PC er mylder av filformater i bruk, denne kritikken er spesielt sant om lydfiler, som det finnes mange forskjellige typer. Å konvertere filene til MP3 gjør dem mye mer sannsynlig å være kompatible med andre enheter og programmer. I motsetning til andre formater som WAV og AIFF, er MP3-filformatet som støttes av nesten alle digital musikkspiller og media jukebox, inkludert Apple iPod, Amazon Kindle og Microsoft Zune. En måte å konvertere filer til MP3-formatet er ved hjelp av en online konvertering nettsted.

Online Konvertering Nettsteder


en
Naviger til en elektronisk konvertering nettsted. . . Du finner linker til tre populære alternativer i Resources. Hver online konvertering nettsted fungerer på litt forskjellig, men følgende gir veiledning i bruk av konverteringssiden.
To.
Finn "Velg fil," "Velg fil" eller "Last opp" knappen. I pop-up-menyen, velg filen du vil konvertere.
Tre.
Velg filtypen du ønsker å konvertere ved å plukke den ut på drop- ned liste over formater.
fire.
Velg "MP3" som output format.
fem.
Klikk "konvertere" eller "Start" for å starte konverteringen. Etter det er gjort, vises den nye MP3-filen på skrivebordet ditt.

Conversion Software


en.
Naviger til en side som inneholder nedlastbare konvertering programvare.

2.
Last ned og kjøre programvaren. Hvis mulig, bruk en rettssak eller demo versjon av programvaren for å sikre at det fungerer godt på datamaskinen din.
Tre.
Lokaliser "Last opp" eller "Velg fil"-knappen. Finn filen på datamaskinen din, og velg filen input format.
Fire.
Velg "MP3" som output format. Klikk "Destination Folder" eller "Velg mappe" for å velge en plassering for den konverterte filen.
Fem.
Klikk "konvertere" eller "Start" for å starte konverteringen. Når den er fullført, vises den nye filen i mappen du valgte i trinn 4.

ITunes konvertering


en.
Åpne iTunes musikk-programvare.

2.
Åpne Valg-menyen. I Windows er det under "Rediger"; i Mac OSX er det under "iTunes" bar.
tre.
På "Import Bruke" pop-up menyen, velg "MP3" som kodeformatet du ønsker å konvertere sangen til, og klikk "OK" for å lagre innstillinger.
fire.
Marker sangen i biblioteket ditt som du ønsker å konvertere. På "Advanced"-menyen, klikker du "Lag MP3-versjon" gjøre en MP3-versjon av filen, noe som vises ved siden av den originale filen i biblioteket. Du kan nå slette overflødige non-mp3-fil og hold den nye MP3.


Copyright © 2011