Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du konfigurerer en windows brannmur domenekontroller

Postet av : Jeanette Morales

En av de mest vanlige problemer med Windows-brannmur er det faktum at det blokkerer porter som ikke er merket som et unntak. Siden noen av domenekontrolleren tjenester bruker tilfeldige porter, vil Windows-brannmur ikke behandle dem som et unntak og blokkere innkommende og utgående trafikk på dem. Disse tjenestene er Active Directory Replication (AD) og File Replication Service (FRS). For å konfigurere ting riktig, må du gjøre disse to tjenestene bruker en fast port og Windows-brannmur til å behandle dem som et unntak.
en
Gå til Start-menyen og klikk "Run. "
2. . .
Skriv "regedit" i feltet og klikk "OK. "
tre.
Gå til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ NTDS \ Parameters \ TCP /IP Port ", høyreklikk verdien, og klikk på" Endre. "
fire.
Velg" Decimal "som base og skrive noen port mellom 49152 og 65535. Klikk "OK" når du er ferdig.
Fem.
Gjenta trinn 3 og for, denne gangen å gå til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ NtFrs \ Parameters \ RPC TCP /IP Port Oppgave. "Pass på å ikke konfigurere denne tjenesten til å bruke samme port som de andre tjenesten du konfigurert.
6.
Gå til Start-menyen og klikk på" Control Panel ".

7.
Klikk "Security Center. "
8.
Scroll ned på sikkerheten senteret vinduet til der det står "Administrer sikkerhetsinnstillinger for" og klikk på "Windows-brannmur. "
9.
Klikk på kategorien Unntak.
10.
Klikk på knappen som heter "Legg til port. "

11.
For navnet, skriver det navnet du ønsker og skrive portnummeret for den første tjenesten du konfigurert. Velg "TCP" og klikk "OK" når du er ferdig. Pass på å gjenta denne prosessen med de andre konfigurerte porten.

Tips og advarsler


  • Vær sikker på at du ikke bruker havnen i et annet program. Du kan gjøre dette ved å kjøre kommandolinjen og skrive "netstat-a-o-n" og sjekke listen. Denne listen vil vise deg alle åpne porter og tilkoblinger i systemet ditt.
    Previous:nothing
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011