Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du laster ned programvare med 100% cpu bruk

Postet av : Magnus Ekblad

Hvert program kjører på datamaskinen din har en prosentandel av datamaskinens CPU, eller sentralenhet. Når du har flere programmer åpne på datamaskinen enn central processing unit tilstrekkelig kan håndtere, begynner maskinen å fryse opp eller til og med slå. Når datamaskinen er på 100% CPU-bruk, er det umulig å fullføre oppgaver som å laste ned programvaren. Men det finnes måter å løse dette problemet og få nedlastingene fungerer igjen
1. .
Stopp alle åpne programmer på datamaskinen andre enn den nettleseren som du må bruke for å laste ned programvaren. Flertallet av CPU skal bli frigjort når andre programmer er lukket.
To.
Lukk eventuelle andre kategorier som du har åpne i nettleseren. Alle åpne fane i nettleseren tar opp CPU plass.
Tre.
Trykk "Ctrl + Alt + Delete" på tastaturet for å få opp en liste med funksjoner. Velg "Start Task Manager" eller "Åpne Task Manager. " "CPU bruk" og den aktuelle prosentsatsen skal være oppført i bunnen av "Windows Task Manager" vinduet.
fire.
Bytt til "Prosesser"-kategorien hvis CPU-bruken er fortsatt høy. Klikk på "CPU" overskriften øverst i vinduet for å se hvilke programmer som tar opp mest CPU på systemet ditt. Hvis pilen over "CPU" overskriften peker oppover, klikk på "CPU" igjen for å endre pilen til en nedadgående pil som peker mot. Programmene i vinduet vises i rekkefølge fra programmet du bruker mest CPU til programmet bruke minst.
Fem.
Start lukke programmer fra toppen av listen ned. For å lukke hvert program, klikker du på programnavnet i "Prosesser"-kategorien og klikk på "End Process" knappen. Klikk "Ja" for å bekrefte at du ønsker å avslutte prosessen.
6.
Fortsett å stoppe prosesser til CPU-bruk prosentandel oppført nederst i vinduet har gått dramatisk ned. Når du kjører skikkelig og ikke overbelastet, er CPU-bruken av datamaskinen vanligvis en veldig liten prosentandel. Mål for under 25% bruk før du prøver å laste ned.
7.
Last ned programvaren når CPU-bruken er lav. Programvaren bør laste ned uten problemer.

Tips og advarsler


  • Windows XP har en kjent CPU problem, som oppstår etter installasjon av Windows XP Service Pack 2. Du kan be om en Hotfix for dette problemet på Microsofts webområde.
    
    Copyright © 2011