Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du overfører filer fra XP til Windows 7 (via nettverk)

Postet av : Jeanette Morales

Hvis du tenker på å kjøpe en ny PC og prøver å erstatte en gammel XP-system til et nytt Windows 7, kanskje du vil overføre dine gamle favoritt-filer til den nye datamaskinen. Enten overføring gjennom et Easy Transfer kabel, Network, eller via USB

prosedyrer forutsetter at din gamle XP er fortsatt arbeider og koblet til hjemme-eller kontornettverket. og den nye Win 7 er også knyttet så vel til nettverket

Du trenger:. .
Microsoft Easy Transfer-programvare
eller Windows 7 DVD.
Win 7 Computer Networked.
Win XP Computer Networked.


en.
Begge systemet og maskinen må være koblet til samme nettverk, enten på kontoret eller hjemme, fordi det er lettere å overføre filer på denne måten, effektivt og effektivt, er dette praktisk enn å bruke USB flash-stasjon eller en ekstern disk, men prosessen er lik.
Kontroller at du har den Win7 Installasjon DVD, eller Easy Transfer-programvare fra Microsofts nettsted, klar til å bli installert på XP-systemet. men vær klar over dette er for 64 bit versjon systemet bare, kan du gå til Microsofts nettsted søke og laste ned Windows enkel overføring og velg "x86" i filnavnet for 32 bit eller 64 bit, installere denne på samme måte som du har gjort med vanlig programvare. I din Win 7 derimot, er denne programvaren installeres automatisk, så ikke bry deg.
I dette tilfellet vil du bli spurt om om du vil overføre hele data fra alle brukerkontoer eller bare bestemte brukeren bare, i denne prosessen kan du også velge spesifikke filer for å overføre, men for å overføre alle kontoer, både på XP og WIN 7 må være logget på som administrator.
Så denne prosedyren er Migrere gjennom NETTVERK, er de to andre prosedyren Enkel kabel overføring og USB, ekstern Hard disk.
2
1 -. Forbered begge systemene og sikre at begge er koblet til nettverket og arbeide, Start XP-datamaskinen og logg på som en Admin
2-I XP, Open opp og starte Windows Enkel overføring DVD, og se eller bla gjennom for Support \ Migwiz. hvis du har lastet ned dette rett og slett velge Start> Alle Program> Windows Easy Transfer for Win 7, vil det belaste automatisk. Bare lese på skjermen for ytterligere info og deretter Neste
3-En ny skjerm stiller ut og velg et nettverk som et alternativ til å overføre
4-Click Dette er min gamle datamaskin, Still i XP Windows Easy Transfer vil deretter generere et passord for overføring av prosessen, fordi for å overføre filer gjennom nettverket du vil være nødvendig å skrive inn et passord (registrere KEY)
tre.
Når du skriver inn nøkkelen, på dette tidspunktet Windows Enkel overføring gjør tilkoblingen og skanner Windows XP systemets innhold og komponenter. Når dette er over, kan du nesten velge hvilke data du vil overføre, eller du vil importere, akkurat som tilpasse de elementene du vil overføre. Etter at du har bestemt hvem som er hvem, klikker du på Overfør, deretter en forløpslinje vises prosessen skjer.
Det siste skjermbildet vil da dukke opp som indikerer at prosessen er fullført. Bekreft for å se om filen du har valgt faktisk var overført, og deretter lukke alle vinduet, inkludert Easy Transfer Windows.
Start datamaskinen, takk. Gratulerer!

Tips og advarsler


  • Prosedyren for kopiering og overføring av Internett-filer som e-post, kontoer, og meldinger, er forskjellig fra denne prosedyren, er dette bare for kopiering av data og filer.
  • Sjekk Bit versjonen om dens er 32 eller 64 bit versjon
    
    Copyright © 2011