Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du slår på bluetooth på en HP TouchSmart tx2

Postet av : Ulf Friberg

Selv om ikke alle HP bærbare er Bluetooth-aktivert, er HP TouchSmart tx2. Hvis du er heldig nok til å ha en eller vurderer å kjøpe en, kan du bruke din personlige enheter innenfor et sett rekkevidde og fremdeles være i stand til å koble til datamaskinen. Kompatible enheter vil omfatte mobiltelefoner og andre datamaskiner innenfor din Bluetooth-rekkevidde. Det er raskt og enkelt å slå på Bluetooth for HP TouchSmart tx2
en
Sørg for enheten. . du vil koble til HP TouchSmart tx2 bærbar PC er slått på. Lyset vil være en grønn farge hvis den er slått på, og hvis den er inaktiv vil det være en amber farge. Hvis den er slått av, vil det ikke være lys som kommer fra enheten.
To.
Klikk på "Start"-menyen og skriv inn Control Panel. Dobbeltklikk på den trådløse assistent ikonet. Kontroller at det står "på"
3
Finn Bluetooth-ikonet og høyre klikker på den;. . Endre datamaskinen typen til laptop. Under tilgjengelighet knappen, sikre "La andre Bluetooth-enheter oppdage denne datamaskinen" boksen har blitt kontrollert.
fire.
Klikk på "Legg enhet"-knappen. Velg din Bluetooth-enheten.
Fem.
Un-velg knappen merket "La andre Bluetooth-enheter oppdage denne datamaskinen" for å sikre at datamaskinen er sikker igjen. Enheten har nå blitt lagt til og konfigurert.


Copyright © 2011