Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan gjøre en nfts boot cd

Postet av : Charlotte Wannberg

New Technology File System (NTFS) er en harddisk som brukes av Windows-operativsystemet. Den har vært brukt med Windows operativsystem siden Windows NT. Fordelen med NTFS-filsystemet er evnen til å sette rettigheter på filer og mapper. NTFS forgjenger-FAT32-har ikke kapasitet til å sikre filene på din maskin. En NTFS boot-CD kan du starte Windows selv om harddisken er boot sektor er korrupt eller unnlater

Du trenger:. . .
Blank CD


en

Sett inn en tom CD i CD-ROM-stasjonen. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og dobbeltklikk på "C"-stasjonen. Filene som trengs for å kopiere er i roten på C-stasjonen.
To.
Høyreklikk på "ntdetect. com" fil og velg "Kopier". Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet igjen og dobbeltklikk deretter på CD-ROM-brenner stasjonsbokstav. Høyreklikk det hvite området i det nye vinduet som åpnes og velg "Lim inn. " Dette kopierer ntdetect. com filen fra harddisken til CD. Ntdetect. com er ett av tre filene som trengs for å lage en boot CD.
tre.
Høyreklikk på "NTLDR"-filen i C-harddisken mappen og velg "kopier". Lim denne filen til CD også.
Fire.
Klikk på Windows Start-knappen og deretter velge "Alle programmer". Klikk "Tilbehør" og deretter "Notisblokk" ikonet. I den nye filen som åpnes, bruker du følgende kode for å opprette boot. ini-filen:
[boot loader]
timeout=30
Default=multi (0) disk (0) rdisk ( 0) partition (1) \ windows
[operating systems]
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ windows=""
Erstatt "" med navnet på den Windows-operativsystemet du bruker på maskinen.
fem.
Klikk på "File" menyen, og velg deretter "Lagre". Gi filen navnet "boot. ini" og lagre den på en katalog på harddisken. Lukk filen og bruke Windows Utforsker til å navigere til plasseringen av boot. ini filen.
6.
Høyreklikk boot. ini-filen du opprettet og velg "Kopier". Lim denne filen til CD for å fullføre boot disk.
7.
La CD i stasjonen og starte maskinen på å teste den nye boot disk. Datamaskinen vil starte opp i Windows ved hjelp av nye CD.


Copyright © 2011