Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre skjermoppløsningen i Windows 7

Postet av : Magnus Ekblad

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan endre din dekstop oppløsningen i Windows 7

Du trenger:.
7 Windows, PC (duh)


en
. . Det første trinnet er å gå til skrivebordet på skjermen. Høyreklikk på et tomt område og en liten pop up meny skulle komme opp.
To.
I popup-menyen som kommer opp, ser mot bunnen. Det bør være et alternativ som sier "Screen Resolution". Klikk på den.
Tre.
Vinduet som kommer opp bør si "Endre utseendet på skjermen" mot toppen, med en haug av ulike alternativer under det. .
4
De tre forskjellige alternativer du har å velge mellom er: "Vis", "Resolution", og "Orientering". Alternativet "Display" skal allerede være automatisk. Ikke bekymre deg for dette.
Fem.
Det neste alternativet, "Resolution", er det som vil avgjøre hvor stort alt vil se på skjermen. For å endre dette alternativet, klikker du på boksen ved siden av dette alternativet. En liten skjerm skal sprette ned med en skyveknapp bar.
6.
Det skal være et par ulike alternativer som du kan dra baren til. Dra glidebryteren mot toppen vil øke skjermoppløsningen, slik at mer å passe på skjermen på en gang. Dra glidebryteren mot bunnen vil øke størrelsen på alt som vises på skjermen, men også kanskje ikke vise alt.
7.
Det siste alternativet, "Orientering", kan du vende og snu skjermen. Jeg anbefaler ikke rote med denne innstillingen, så det kan confuzzle og dizzorient deg.
Åtte.
Når du tror du er fornøyd med det du har satt, klikk "Apply" mot bunnen høyre hjørne. Klikk på den. Din skjermen skal bli svart for en halv sekund, og skjermen vil endres.
9.
En liten boks vil vises mot midten av skjermen som spør deg om du vil "Hold Changes "eller" Tilbakestill ". Hvis du er fornøyd med disse innstillingene, klikker du "Behold endringer. Hvis du ønsker å velge forskjellige innstillinger, klikker du på "Tilbakestill", og leke rundt med alternativene til du finner innstillingene som du liker.


Copyright © 2011