Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage et system bilde i Windows 7

Postet av : Valon Istrefi

Windows 7 kommer med innebygd evne til å kunne skape et "bilde" av harddisken din. Tidligere du trengte en tredjemann kommersielt program som Norton Ghost eller Acronis True Image til å lage en harddisk, eller system bilde. Det er så fint med en harddisk image er det gjør systemgjenoppretting hovedsak en ett trinns prosess. Et bilde er en eksakt "øyeblikksbilde" av systemet, inkludert alle drivere, filer, innstillinger, og installert programvare. Dermed, hvis du noen gang lider et systemkrasj, eller trenger å gjenopprette operativsystemet, du trenger bare å gjenopprette systemet fra bildet. . Det er ikke lenger behov for å kjøre Windows installere, laste ned drivere, re-installere programvare, etc. Det er en del av bildet
en.
Å begynne Image prosessen, Klikk på Start> Kontrollpanel> System og Sikkerhet> Sikkerhetskopiering og gjenoppretting. På venstre side panelet, klikker du "Opprett en System Image. "
To.
Det neste vinduet vil spørre etter et sted å lagre Windows 7 backup image. Du trenger en USB-harddisk (eller intern secondart harddisk) eller nok DVDer til å dekke bildet behov. Personlig anbefaler jeg å USB-stasjon hvis du har har én tilgjengelig.
Klikk "Next".
Tre.
Windows 7 vil deretter bekrefte deg 're bildeinnstillinger og vise den nødvendige platen plass til en backup.
Klikk "Next".
fire.
Bildet prosessen vil begynne og en fremgang bar vil vises på skjermen. Backup vil variere avhengig av hardware og størrelse på bildet du lager.
Fem.
Når prosessen er fullført, vil du bli bedt om å opprette en System Repair plate. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis du har en Windows 7 installasjonsplaten. Hvis du installerte Windows 7 ved å laste den ned fra internett, mistet den opprinnelige platen, eller bare ønsker å gjøre en System Repair plate som en backup, klikk "Ja. " Du trenger en CD eller DVD, og en optisk brenner for å lage platen.
6.
Når du er ferdig, klikk "Lukk. " Hvis du velger å ta sikkerhetskopi til en ekstern USB-eller sekundær harddisk, vil du se en mappe på roten av stasjonen kalles "WindowsImageBackup. "Dette er hvor Windows 7 harddisken bildet er lagret. Hvis du velger å lagre mer enn én Windows 7 backup image på en enkelt harddisk, vil de alle bli lagret med denne WindowsImageBackup mappen. Hvert bilde vil bli gitt samme navn som datamaskinen.

Tips og advarsler


  • Husk at all programvare du installerer eller oppdateringer du gjør etter å skape Bildet vil ikke bli inkludert. Ideelt sett vil du være sikker på at du har din system som er konfigurert slik du liker det før du lager en harddisk eller system image.
  • Windows 7 krever minst 16 GB ledig plass på harddisken for en installasjon, så hvis du velger å bruke DVDer til backup, vil du sannsynligvis trenger minst 4 eller 5 DVDer til å lage bildet.
    
    Copyright © 2011