Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å se prosessene i oppgavebehandling Windows Vista eller Windows 7

Postet av : Ulf Friberg

Har du åpnet din oppgave manager i Windows Vista eller Windows 7 bare for å finne at prosesser og kategoriene mangler? Dette kan være veldig frustrerende når du trenger å finne en prosess for å lukke eller se hvilke prosesser som kjører! Heldigvis for deg er det en veldig enkel løsning for å bringe dem tilbake
en
Åpne oppgavebehandling
Trykk Ctrl + Alt og. . Slett for å ta opp skjermen for å åpne Oppgavebehandling. Nederst i denne korte listen vil bli Windows Oppgavebehandling. Klikk på denne knappen for å åpne.
To.
Pass prosessen kategoriene ikke vises.
Når du åpner denne skjermen kan du se Windows Oppgavebehandling men det mangler alle sine faner! Det kan bare ha en boks som viser navnene på programmene som kjører med et lite ikon ved siden av seg. Hvis dette er det du ser da du leser riktig guide som dette er svært vanlig i Windows Vista og Windows 7.
Tre.
Dobbeltklikk kantlinjen rundt Oppgavebehandling.
Dens så lett! Det kan være så frustrerende når du bare trenger å finne prosesser og alt du trenger å gjøre er å klikke doble rammen rundt oppgaven manager! I motsetning til mange andre Windows-programmer er det ikke for å gjøre dette det bare krever en rask dobbelt museklikk. Good Luck!


Copyright © 2011