Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å vite om datamaskinen vil kjøre Windows 7

Postet av : P-O Lennartsson

Først må du spørre deg selv om du virkelig ønsker å oppgradere til Windows 7.
Hvis din nåværende versjon av Windows gjør alt du vil ha det til, da du sannsynligvis ikke trenger å oppgradere til Windows 7. En annen ting å vurdere i stedet for å oppgradere ville erstatte datamaskinen med en ny Windows 7 PC, gjør dette vil sikre at all maskinvaren er kompatibel Win7. Etter vurdering av ovennevnte og likevel bestemte seg for å oppgradere til Windows 7 her er noen retningslinjer å følge for å sørge for at maskinen vil kjøre det ordentlig.

Du trenger:
datamaskinen
. Internettilgang.


en.
Sjekk datamaskinene spesifikasjoner. Windows 7 krever en 1 GHz eller bedre prosessor og ihvertfall 1 GB RAM eller 2gb er hvis du installerer 64bit. Det krever også et skjermkort som er DirectX9 kompatibelt. Såvidt plass på harddisken går det krever 16 GB eller 20 GB for 64bit Windows 7.
Du trenger også en dvd-stasjon for å installere med.
To. Tenk
om alle programmer du har installert. De fleste vil fungere fint på Windows 7, men det kan være noen som ikke er kompatible. Noen regnskapsprogrammer er kjent for å ha problemer med 7. Hvis du er usikker på noen programmer som leder over til deres hjemmeside for å sjekke og se om de er Windows 7-kompatible. Du har mest sannsynlig nødt til å gjøre en ren installasjon også, så sørg for at du har programvaren for alle programmer som du må installere.
Tre.
Det neste du trenger å gjøre er leder over til
http://www. microsoft. com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor. aspx eller bare klikk på linken nede i ressurs avsnittet nedenfor og deretter laste ned Windows 7 Upgrade Advisor. Installer det og la det sjekke maskinen. Den vil varsle deg om eventuell inkompatibel maskinvare i PCen din og fortelle deg om du kan utføre en oppgradering eller om du må laste Windows 7 fra bunnen av.
Fire.
Du bør ha en god idé om Windows 7 vil fungere på datamaskinen nå. Bare sørg for å kjøpe den riktige versjonen for systemet. 32-bit for 32 bits systemer og 64-bit for 64bit systemer. Også vil du kanskje se over de forskjellige versjonene (Home Premium, Professional og Ultimate) for å finne den du liker best. Du kan se forskjellene her: http://www. microsoft. com/windows/windows-7/compare/default. aspx

Tips og advarsler


  • Les opp på Microsofts nettsted for å sikre at Windows 7 er for deg.
  • Sørg for å sikkerhetskopiere data før du utfører en oppgradering eller ren installasjon.
    
    Copyright © 2011