Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker Windows 7 Systemgjenoppretting til å fikse datamaskinen problemer

Postet av : Charlotte Wannberg

Så antivirusprogrammet har sviktet, eller du nettopp har installert noen ny programvare, og nå din datamaskinen er dårlig oppførsel. Ikke bekymre deg, kan du prøve en Windows Systemgjenoppretting. Windows Systemgjenoppretting påvirker ikke dine personlige filer eller programmer. Den påvirker bare selve Windows

Du trenger:. .
Du trenger en konto med administrative rettigheter (! Hvis du ikke er sikker på om denne delen, kan du prøve artikkelen trinnene hvertfall og finne ut)
.


en.
Lukk alle åpne vinduer og programmer.
To.
Klikk på start-menyen og skriv "msconfig" i søkefeltet og trykk enter på tastaturet (ikke inkluderer sitater).
tre.
Klikk verktøy fanen øverst, bla nedover siden og velg "System Restore. " Klikk deretter på "Start"-knappen nederst til høyre.
fire.
Et nytt vindu vises som er den første siden av System Restore-verktøyet. Klikk neste-knappen.
Fem.
Klikk i boksen "Vis flere gjenopprettingspunkter" for å se hele listen over gjenopprettingspunkter tilgjengelig.
6.
Plukk datoen og klokkeslettet du vil gjenopprette til og klikk på Neste.
7.
Klikk på Fullfør. Windows starter på nytt og deretter starte gjenopprettingen. Vanligvis denne prosessen tar ca 3-6 minutter. Når prosessen er fullført Systemgjenoppretting vil fortelle deg om gjenopprette fullført. Systemgjenoppretting er stor fordi det kan fikse datamaskinen problemer som ellers trolig ville ha å fikse ved å installere Windows.

Tips og advarsler


  • Hvis ditt første Systemgjenoppretting forsøk Det hjelper ikke med akkurat ditt problem, kan du prøve igjen, og velg en tidligere gjenoppretting dato. Jeg pleier å prøve å velge en dato så nær som mulig når problemet startet, men likevel før da problemet startet . . Hvis Systemgjenoppretting varsler deg om at gjenopprette sviktet, igjen, prøve en annen gjenopprette dato.
  • Når du får din PC fast, beskytte det ved å sørge for antivirusprogramvaren er oppdatert. Skaffe antivirus programvare hvis du ikke har noen. Mine personlige favoritter for antivirus-programvare er Malwarebytes og ESET, men alle antivirus programvare er sannsynligvis bedre enn ingen i det hele. Kontroller også at du har en brannmur, og at den er aktivert (se relaterte artikkelen om brannmurer øverst til venstre).
  • sikkerhetskopiere viktige filer med jevne mellomrom til en ekstern harddisk.
    
    Copyright © 2011