Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deaktiverer sikkerhetsfunksjoner pop-ups på Windows 7

Postet av : Camilla Näslund

Hei, som du kanskje har lagt merke til ved å bytte til Windows 7-plattformen, har en gammel fiende blitt flyttet opp til det nye systemet fra vista. Det er den User Account Control, og sitt ansvar for de administrative pop-ups som spør om du virkelig ønsker å gjøre noe. Nå før vi går inn å slå den av, bør du innse dette er en rettferdig metode for "ulykkesforebyggende" Linux og Mac begge bruker denne teknikken, og for den vanlige brukeren, det hjelper brukere med å unngå en god del problemer. Nå er jeg klar mange av oss er vant til XP få-det-gjort raskt holdning, så her vil jeg fortelle deg innstillingene for UAC og hvordan du slår den av.

Du trenger:
Windows 7
. PC.


en.
Å få tilgang til innstillingene for User Account Control i Windows 7, må du åpne kontrollpanelet. Gjør dette ved å klikke start, og klikke på Control Panel knappen til høyre i menyen.
Klikk på Brukerkontoer og Family Settings
Klikk på Brukerkontoer

Nederst på listen er "Change User Account Control Settings", klikk det.
to.
The User Account Control gir en skyveknapp med fire innstillinger. Som standard er det satt på andre hakket, som vil varsle deg når programmer gjør endringer, men ikke når du selv har initiert en endring. Den første Notch vil varsle deg hver gang et system endring er gjort, og den tredje hakket vil fortsatt varsle deg om program endringer, men det vil ikke dim skrivebordet, slik at den ikke forstyrre arbeidsflyten.
Tre.
Hvis ingen av de nevnte alternativene fungerer for deg, så kan du selvsagt slå av User Account Control ved å dra glidebryteren helt ned og klikke OK.
(NB: Du kan få en siste bedt om å bekrefte at du ønsker å deaktivere UAC)
nå bare start og du er gylne
.

Tips og advarsler


  • Hvis du føler at du ikke kan avgjøre om et program er skadelig i hensikt eller ikke, er det foreslått å la UAC slått på.
    
    Copyright © 2011