Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter sikkerhetskopi filer laget på en annen datamaskin i Windows 7

Postet av : Annika Hultén

Windows 7 kommer ferdig installert med fine små sikkerhetskopiering og gjenoppretting nytte. Alle som noen gang har opplevd en harddisk krasjer eller utilsiktet sletting av en fil kjenner viktigheten av en god backup.
Du kan bare bytte ut harddisken og gjenopprette filer fra sikkerhetskopien, men hva om du bestemmer å få en ny datamaskin? Eller, hva om du ønsker å komme i gang igjen raskt ved å gjenopprette sikkerhetskopiere filer til en annen datamaskin

trenger du:?.
Windows 7
Harddisk, DVD eller CD med Windows 7 backup-filer.


en.
Koble backup lagring til datamaskinen din. Hvis du backup til ekstern USB-harddisk, koble den i. Hvis du sikkerhetskopiert til CD eller DVD, legge den i den optiske stasjonen.
To.
Klikk på Start, Kontrollpanel, systemer og innstillinger, og sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
tre.
Under Gjenopprett nederst, klikk på "Velg et annet backup å gjenopprette filer fra. " Windows vil fortsette å søke for og vise alle backup-jobber.

4.
Vi snakker sikkerhetskopien du vil bruke, eller bla gjennom for et nettverk sted hvis sikkerhetskopien ligger på server eller andre nettverk sted, for eksempel som en annen datamaskin i hjemmegruppen.
Klikk "Next".
fem.
Velg filene eller mappene du ønsker å gjenopprette ved å klikke på apropriate knappen til høyre, og surfing for filen eller mappen. Hvis du ikke vet plasseringen, kan du søke etter den ved å klikke på "Søk" knappen.
6.
Klikk på Legg til mappe eller Legg fil for å legge til filene og /eller mapper du vil gjenopprette. Når du har valgt alt, klikk på "Next".
7.
Velg hvor du vil gjenopprette filene. Du kan velge "I Orignal sted" eller bla til et nytt sted, som Windows-skrivebordet.
8.
Klikk "Gjenopprett. " Times kan variere sterkt avhengig av størrelse og mengden av filer blir gjenopprettet. Når filene er ferdig gjenopprette klikker du på "Finish".
Du har nå hell klart å gjenopprette backup filer fra en annen datamaskin i Windows 7.

Tips og advarsler


  • Denne prosedyren er for Windows 7 sikkerhetskopier. Hvis du opprettet en sikkerhetskopi med en tredjepart program, kan du bruke dette programmet til å gjenopprette filer.
    
    Copyright © 2011