Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva som forårsaker mailer daemon?

Postet av : Camilla Näslund

Du trenger:
Den originale CDen som fulgte med datamaskinen eller oppstartbar CD som du kan bruke for å få til en kommando (DOS) prompt
. .

Mailer Daemon er en e-postbekreftelse protokoll som er satt på plass for å sørge for at e-post får fra ett sted til et annet. Dersom e-post som er sendt har et problem underveis, kan avsenderen få en melding fra Mailer Daemon. Det er flere grunner til at en feil kan oppstå med en e-post, men trygg, hvis en e-post ikke når målet, vil Mailer Daemon fortelle deg om det.

Feilstavede E

Den vanligste årsaken til en Mailer Daemon budskapet er at avsenderen har feilstavet mottakerens e-postadresse. Noen ganger i løpet av sekunder og vanligvis innen 24 timer, hvis du har stavet en e-postadresse, serveren du prøver å kontakte sender deg en melding om at e-postadressen du skrev var feil.

Full Disk

Selv om dette ikke skjer så ofte lenger, kan du få en Mailer Daemon melding hvis mottakerens postboks er full. Hvis det ikke er plass igjen i mottakerens konto, vil serveren forsøke å levere meldingen og mislykkes. Dette vil generere Mailer Daemon meldingen som skal sendes tilbake i din retning.

Registrert som spam

På grunn av utbredelsen av spam (støtende bulk-meldinger) i e-post, kan noen servere blokkere meldinger. Dette betyr at hvis du sender en e-post fra en svartelistet server, kan meldingen bli sendt tilbake av Mailer Daemon.

Problemer på Source

Hvis serveren du prøver å sende en melding til er utilgjengelig, du kan motta en Mailer Daemon melding. Hvis du sender en e-post til en server, men serveren er nede for vedlikehold, vil du motta en melding fra Mailer Daemon varsler deg om at meldingen ble leveres.


Copyright © 2011