Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre boot alternativer i en dual boot windows xp

Postet av : Camilla Näslund

Dobbelt starter betyr at datamaskinen har mulighet til å laste mer enn ett operativsystem. Dobbelt starter Windows XP viser en alternativ meny når maskinen er slått på. Du kan dual boot mer enn én Windows-versjon, eller du kan dual boot ulike operativsystemer som Windows og Linux. Dual boot i Windows XP finnes i boot. ini-filen. Denne filen er en ren tekst-fil, slik at alternativene er redigert i Notepad
en
Høyreklikk. . boot. ini-fil i rotkatalogen, og velg "Edit med. " Velg "Notisblokk" for å vise innholdet i filen. Rotkatalogen er vanligvis den "C"-stasjonen, men det er stasjonen der du har Windows installert.
To.
Endre tidsavbruddet. Den timeout verdien er et tall i sekunder som avgjør hvor lang tid det tar før harddisken støvlene standard operativsystem. Tidsavbruddsverdien er det første alternativet i boot. ini-filen. Det er satt til 30 (sekunder), men du kan sette den til enhver verdi. Sett den til 0 for å alltid støvel til standard operativsystem.
Tre.
Endre standard operativsystem. Følgende linje vises i boot. ini-filen for Windows XP:
default=multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS

Denne linjen angir operativsystemet standard. Linjen instruerer der operativsystemet filene finnes, inkludert disken og partisjonen. Endre partisjonsnummer og standard katalog for en ny standard operativsystem. For eksempel, hvis du har Windows Vista installert i "vista64" katalog på den andre partisjonen, leser linjen som følger:
default=multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (2 ) \ vista64
fire.
Still ditt operativsystem menyen tekst. Følgende kode forteller boot. ini-filen hvor du finner Windows XP:
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS="Windows XP"

Den "Windows XP" teksten vises på boot-skjermen. Lignende til standardinnstillingen, forteller linjen med kode på datamaskinen hvor du finner Windows XP-filene. Teksten kan være alt gjenkjennelig når du er vist menyvalgene under oppstart.
Fem.
Lagre filen endringene og starte maskinen på nytt. Du merker endringene når maskinen starter og viser dual boot menyen.

Tips og advarsler


  • Du kan også redigere boot. ini ved hjelp av MS Config manager . Klikk på Windows "Start"-knappen, velg "Kjør" og skriv "msconfig". Klikk på "Boot. ini"-fanen og bruke grensesnittet til å endre dual boot alternativer.
    
    Copyright © 2011