Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en orm i en datamaskin

Postet av : Ulf Friberg

En orm kan gjøre alle slags skade, avhengig av type. Enkelte ormer pop up reklame. Andre stjele data. Noen enda laste ned flere ormer til harddisken, begynner som gjør skade seg selv. I det øyeblikket du mistenker en orm har fått inn i datamaskinen din, trenger du å fikse det før problemet blir verre. Heldigvis har Microsoft et verktøy for orm fjerning med alle operativsystem siden Windows 2000
en
Kjør Windows '"Malware Removal Tool", et verktøy som kommer inkludert på alle Microsoft datamaskinen. For å gjøre dette, velger du Start-menyen fra skrivebordet nedre venstre hjørne og velg "Kjør". Skriv inn "MRT" (uten anførselstegn) når en blinkende markøren vises og trykk "Enter. " Hvis det oppstår problemer, last ned en erstatning for gratis fra Microsoft (link i Resources).
To.
Klikk en gang på "Neste"-knappen.
3 .
Klikk en gang på "Full Scan"-utvalg. "Full Scan" gir en større sjanse for å fikse en orm enn "Quick Scan".
Fire.
Klikk en gang på "Neste"-knappen for å starte skanningen.
fem.
Følg trinnene som vises på skjermen for å fikse ormen i maskinen din. Den nøyaktige instruksjoner varierer, men de vanligvis inneholde en beskrivelse av ormen (e), et spørsmål om å fikse det, og en bekreftelse ved ferdigstillelse.
6.
Klikk en gang på "Finish "knappen.
7.
Start maskinen på nytt.

Tips og advarsler


  • Hvis ormen er alvorlig nok til at datamaskinen vil ikke starte skikkelig, starte opp maskinen i "Safe Mode" ved å trykke F8 gjentatte ganger da det begynner.
    
    Copyright © 2011