Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere wav til midi med mac

Postet av : P-O Lennartsson

WAV-container, uttales "bølge" og korte for Waveform lyd, inneholder lyd-data og gir mulighet for justerbar litt priser og samplingsfrekvens, noe som gjør det til et ideelt format for lydopptak. Noen lyd-authoring-programvare krever at MIDI-formatet, som hovedsakelig brukes av digitale instrumenter for innspilling av lyd data. På Mac og PC, flere elektroniske tjenester vil konvertere WAVs inn MIDI for gratis

Media-convert. com

<. br> 1.
Åpne alle nettlesere, slik som Google Chrome eller Mozilla Firefox, og gå til media-konvertere. com. Klikk på "Velg fil", finner du WAV du ønsker å konvertere i pop-up menyen, og klikk "OK" for å velge det.
To.
Opt for "WAV" som input lyd format i drop-down menyen. Deretter velger "MIDI" som målet output format.
Tre.
Klikk "OK" for å konvertere Waveform filen. Når konverteringen er ferdig, klikker du koblingen i pop-up for å laste ned MIDI.

Mediaconverter. org


en.
Gå til mediaconverter. org i favoriserte Web-leseren.
to.
Velg "Last opp en fil" og spore opp WAV du vil konvertere. Velg deretter "MIDI" som målet format.
Tre.
Klikk "Start" for å starte konverteringen. Når overføringen er ferdig, klikker du på koblingen for nedlasting laste ned MIDI.

Zamzar. com


en.
Gå til Zamzar. com i hvilken som helst nettleser.

to.
Klikk "Velg File" og finn WAV filen du vil konvertere til en MIDI. Deretter velger du "MIDI" som output format i produksjonen drop-down menyen.
Tre.
Gi Zamzar din e-postadresse i "E-mail"-vinduet og klikk på "Konverter "knappen. Når konverteringen er ferdig, vil du motta en e-postmelding med konverterte WAV-fil.

Previous:nothing
Next:hvor å konvertere dvd filmer til mp4

Copyright © 2011