Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan få lyd tilbake hvis maskinen sluttet å spille lyd

Postet av : Annika Hultén

Hvis du vil gjenopprette lyden på datamaskinen din, er en metodisk tilnærming og tålmodighet som kreves. Årsaker til tap av lyd for bord eller eksterne høyttalere kjøre GAMUT fra noe så enkelt som en dempet volumkontroll, løse strømledninger eller kabler, til nylig installert programvare, utdaterte lydkort drivere eller en funksjonshemmet lydenhet.

Sjekk Voluminnstilling


en
Venstre-klikk på høyttaler-ikonet i systemstatusfeltet for å starte volumkontroll. Flytt volumkontrollen opp for å øke lyden fra høyttalerne.
To.
Klikk hvor som helst på skjermen vekk fra volumkontrollen til å returnere den til systemstatusfeltet.

3.
Sjekk lyden. Hvis du hører lyden, stopp her.

Speaker Power og Connections


en.
Sjekk utløp for å sikre at høyttalersystemet er koblet til og har makt. Sjekk grenuttak /overspenningsvern /på bryteren.
To.
Følg høyttaler kabler til datamaskinen for å sikre at alle er koblet riktig. Sjekk lyden. Hvis lyden høres, stopper du her.
Tre.
Koble eksterne høyttalere, og koble dem til en annen datamaskin. Sjekk lyden. Hvis høyttalerne arbeidet, dem tilbake til den opprinnelige PCen og gå til neste avsnitt.

Aktiver Audio Device


en.
Høyreklikk på høyttaler-ikonet ligger i systemstatusfeltet. Velg "Playback Devices", en liste over lydenheter vises
2
Høyreklikk i det tomme feltet nedenfor, klikker du "Vis Deaktivert Devices" for å avdekke eventuelle skjulte utstyr. . . Høyreklikk den første enheten, velger du teste og lytte etter lyden. Hvis lyden spiller, høyre-klikk på denne enheten på nytt, og velg "Bruk som standard enhet".
Tre.
Klikk "Apply" og deretter "OK". Dersom lyden ikke spilles av, gå til neste enheten og gjenta trinnene helt riktig enhet er funnet. Sjekk lyden. Hvis lyden høres, stopper du her.

Oppdater Drivere


en.
Logg inn som Administrator for å oppdatere lydkort drivere. Klikk på "Start-knappen" og skriv "devmgmt. msc" i "Start Søk" boksen for å åpne "Device Manager".
to.
Klikk på "+" tegnet ved siden av "Lyd, video og spillkontrollere" for å vise lydenheter tilgjengelig. Høyreklikk lydenhet, så valgte de "Driver"-kategorien.
Tre.
Klikk "Oppdater driverprogramvare", og "Hardware Update Wizard" vises. Velg "Installer programvaren automatisk", og klikk "Next". Veiviseren søker på nettet etter oppdaterte drivere, og hvis tilgjengelig, installerer ny programvare. Klikk "finish" Når veiviseren er ferdig. Sjekk lyden.

System restaurere


en.
Logg inn som administrator og skriv "Restore" i "Start Søk" boksen for å åpne "System Restore" dialog boksen. Klikk "Next" og velge et gjenopprettingspunkt nærmest siste gang lyden fungerte.
To.
Klikk "Next", bekrefter gjenopprettingspunktet valgt ved å klikke "Finish", og PC starter prosessen med å gjenopprette datamaskinen. Datamaskinen starter på nytt når gjenopprettingen funksjonen er fullført.
Tre.
Logg inn for å sjekke lyden.

Sound Lost Når Playing MMORPGs (Massively Multiplayer Online Role-playing Spill)


en.
Høyreklikk på høyttaler-ikonet i systemstatusfeltet. Velg "Recording Devices", en liste over enheter vises
2
Høyreklikk i det tomme feltet nedenfor, klikker du "Vis Deaktivert Devices". . . Høyreklikk en nye enheter, og klikk "Aktiver".
Tre.
Sjekk lyden. Hvis lyden høres, stopper her. Hvis ikke, gå videre til "Update Drivers"-delen.

Tips og advarsler


  • Systemgjenoppretting ruller datamaskinen bakover, og fjerner alle programvareoppdateringene er installert. Velg en dato nærmest den dagen du gjenoppretter lyden og arbeid bakover, for å minimere antallet oppdateringer som må installeres på nytt.
    
    Copyright © 2011