Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan overføre datafiler til en ny datamaskin

Postet av : Annika Hultén

Du har et par alternativer når du vil overføre filer fra en datamaskin til en annen. En billig og enkel mulighet vil være å bruke en USB flash-stasjon. Flash-stasjoner er små, bærbare enheter som brukes spesielt for lagring og overføring av data. Hvis datamaskinen er utstyrt med en CD-brenner, med en tom CD, kan du opprette en data-CD som kan leses av andre datamaskiner. Data CDer arbeid som ligner på flash-stasjoner, men de ofte ikke kan bære så mye informasjon

Du trenger:.
Optisk stasjon (CD /DVD-brenner)
. Tom CD-R.
USB flash-stasjon.

Flash Drive


en.
Sett inn flash-enheten i en ledig USB-port på datamaskinen. Et vindu som viser navn og stasjonsbokstaven forbundet med flash-stasjon, dukker opp.
To.
Klikk "Start"-ikonet på oppgavelinjen i Windows. Klikk på "Min Datamaskin" ("Computer" i Windows Vista /7).
Tre.
Dobbeltklikk navnet på flash-stasjonen. (Se trinn 1. ) Dette vil åpne roten lagringskatalogen av flash-stasjon (der alle filene på enheten er lagret).
fire.
Dra filene du vil overføre til roten lagringskatalogen.
fem.
Koble til enheten. Koble den til den nye datamaskinen. Følg trinn 1 til 3. Dra til datamaskinens skrivebord filene du vil overføre.

Data CD (Windows XP/Vista/7)


en.
Sett inn en tom CD-R inn i datamaskinens optiske stasjon. Lukk Autokjør-vinduet (hvis noen vises).
To.
Klikk "Start"-ikonet på oppgavelinjen i Windows. Klikk på "Min Datamaskin" eller "Computer. "
Tre.
Dobbeltklikk navnet på datamaskinens CD-stasjonen. En tom Windows Explorer-vindu åpnes.
Fire.
Dra og slipp filene du vil overføre i det tomme vinduet. Du kan også høyreklikke på filene du vil overføre, og velge "Send til [navn på stasjonen]. " Hold orden på telleren viser hvor mye plass igjen på platen.
fem.
Klikk "Close Session /Skriv disse filene til CD" knappen. CD Burning Wizard vil åpne. Skriv inn et navn på CD (valgfritt). Klikk "Next" for å begynne å sluttføre CD. CDen vil løse ut når prosessen er fullført.
6.
Sett inn CDen i datamaskinen du vil overføre filer til. Et vindu åpnes. Klikk på "Åpne mappen for å vise filer. " Dra til datamaskinens skrivebord filene du vil overføre.


Copyright © 2011