Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan plassere adsense annonser

Postet av : Valon Istrefi

Google AdSense er en reklame program som lar eiere inneholder annonser levert av Google på sine sider i gjengjeld for en andel av Googles overskudd fra annonser. Annonsene kan komme fra forskjellige steder og nettverk Google arbeider med, men de kommer i hovedsak fra Google's AdWords-programmet, der nettsider satt opp reklame. Å plassere annonser som vises i AdSense-nettverket, må du opprette en AdWords-konto
en.
Gå til Google AdWords (se Ressurser) og sette opp en konto. Du gir dine personlige, fakturering og nettside informasjon.
To.
Opprett en kampanje. En kampanje er din strategi for å vise annonser over en gitt tid ved hjelp av variablene du bestemmer. Gi kampanjen og velge nettstedene eller typer nettsteder du vil at annonsen skal vises på. Noen steder koster mer enn andre, og noen begrensninger for hvilke typer annonser de godtar. Du kan også velge søkeord for å vise annonsene dine i Google-søk.
tre.
Opprett annonsen din i det neste vinduet, velge hvilken tekst som skal vises og hvilken del av ditt nettsted å lenke til. Velg et daglig budsjett og datoene du ønsker å kjøre kampanjen. Annonsene vil begynne å vises i sider og /eller søker snart etterpå og stopper etter det daglige budsjettet utløper. Det daglige budsjettet er satt til gjennomsnittet av daglige beløpet over tid, så noen dager vil gå over budsjett, og noen dager under.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke ikke plukke nok nettsider, kan det hende at annonsene ikke vises nok ganger til å nå det daglige budsjettet.
    Previous:nothing
    Next:hvordan finne i ordlisten i Microsoft Word
    
    Copyright © 2011