Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne ms kontoret feil

Postet av : Jan-Olof Stoor

Microsoft Office er et kraftig kontor pakke med forskjellige desktop-applikasjoner, inkludert Word, Excel, PowerPoint, Access, InfoPath, Publisher, Outlook og mer. På grunn av enten system-eller brukerfeil, kan imidlertid Office møte problemer fra tid til annen. Det kan generere feilmeldinger som sier at det ikke kan åpne et bestemt program-eller om det åpner et program, kan det ikke lagre filene dine på riktig måte. Heldigvis finnes en steg-for-steg prosess for feilsøking og fjerne MS Office feil
en.
Klikk på Start-knappen og velg "Alle programmer". Bla opp og klikk på "Microsoft Office"-mappen. Pek på "Microsoft Office-verktøy" og deretter velge "Microsoft Office-diagnostikk. "
To.
Klikk "Fortsett," og trykk "Start diagnose. " Vent tålmodig mens MS Office erkjenner problemet og løser det. Start maskinen på nytt. Hvis dette ikke hjelper, går du til neste trinn.
Tre.
Update Microsoft Office. Klikk på Start-knappen og velg "Alle programmer". Bla opp for å finne "Windows-oppdateringer. "Klikk på den. Wait som Windows kontakter sin server, og installerer de nødvendige oppdateringene, inkludert de for Microsoft Office. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.
Fire.
Execute en individuell søknaden reparasjon hvis problemet oppstår under åpning av en bestemt program som Word, Excel eller PowerPoint. Launch at programmet og klikk på "Hjelp"-kategorien. Velg "Finn og reparer. "
fem.

Avinstaller og installer Microsoft Office hvis ingen av de ovennevnte trinnene arbeidet. Klikk på Start-menyen og velg "Kontrollpanel. "Dobbeltklikk på" Legg til eller fjern programmer. "Bla nedover listen for å finne" Microsoft Office. "Single-klikk på den og trykk" Endre /fjern "for å avinstallere suite. Sett inn Microsoft Office-installasjonen plate i CD /DVD-ROM-stasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Office. Start datamaskinen på nytt når installasjonen er ferdig.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne programmer i oppstarten

Copyright © 2011