Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere en midi til mp3 for gratis online

Postet av : Camilla Näslund

The Musical Instrument Digital Interface (MIDI) inneholder lyddata fra innspillinger opprettet av digitale musikkinstrumenter. Ved å konvertere MIDI til MP3-filer, vil du øke kompatibiliteten for MIDI-filer med stasjonære audio-programvare, inkludert musikk jukebokser som iTunes. En gruppe nettsteder vil konvertere MIDI til MP3 gratis

Media-convert. com


1. .
Start helst nettleser og last media-convert. com. Velg "Velg fil" og finne MIDI kanskje for å slå inn en MP3 i pop-up menyen. Klikk deretter på "OK" for å velge det for konvertering.
To.
Velg "MIDI" som input format i drop-down menyen. Deretter velger du "MP3" som output format.
Tre.
Velg "OK" for å konvertere til MP3. Når overføringen er fullført, klikker du koblingen i delen pop-up vindu motta den nye filen.

Mediaconverter. org


en.
Legg mediaconverter. org i nettleseren.
to.
Velg "Last opp en fil" og finn MIDI-filen for konvertering. Deretter velger "MP3" som output format.
tre.
Klikk på "Start" for å begynne å konvertere. Når konverteringen er ferdig, klikker du på nedlasting linken for å laste ned MP3.

Zamzar. com


en.
Legg zamzar. com i nettleseren din.

2.
Klikk "Velg fil" og finn MIDI-filen i pop-up vindu. Deretter velger du "MP3" for output audio format i drop-down menyen.
Tre.
Gi Zamzar din e-postadresse i "E-post" delen av siden og klikk "Konverter". Når konverteringen konkluderer, vil Zamzar sende deg en e-post med MP3 din.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne et passord i winrar

Copyright © 2011