Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner w32 Koobface-ormen

Postet av : Jeanette Morales

Den W32 Koobface Worm (aka W32. Koobface) er et ondsinnet parasitt som spres gjennom sosiale nettverk nettsteder. En gang installert, kommuniserer den med andre infiserte datamaskiner og får skadelige kommandoer som skal kjøres. Det installerer ekstra parasitter til datamaskinen og kaprer nettleseren til å vise pop-up reklame. W32. Koobface berører Windows-operativsystemer. Det er lett arbeid å fjerne denne skadelige ormen fra datamaskinen
en
Klikk på Windows Start-menyen, Høyreklikk "Min datamaskin" og klikk "Egenskaper" for å starte System Properties dialogboksen. Sjekk "Slå av Systemgjenoppretting på alle stasjoner" check-boksen og klikk "Apply". Klikk "Yes" og klikk "OK" for å slå av Systemgjenoppretting.
To.
Start din anti-virus program og oppdatere den. Vanligvis oppdatere anti-virus program innebærer å klikke på "Oppdater" eller "Check for updates" knappen. Se din anti-virus program's dokumentasjon hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer programmet. Når du har fullført oppdateringen prosessen, lukk anti-virus program.
Tre.
Start maskinen på nytt. Trykk på "F8" tasten flere ganger til du ser menyen Avanserte alternativer. Velg "Sikkermodus" ved hjelp av piltastene og trykker "Enter" for å starte Windows sikkermodus.
Fire.
Start din anti-virus program og kjører en full system scan ved å klikke på "Scan "eller" Start Scan ", avhengig av programmet. Når søket er ferdig, sletter den skadelige parasitter din anti-virus program oppdager.
Fem.
Klikk på Windows Start-menyen og klikk "Run" eller "Start Søk". Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) og trykk "Enter" for å starte registret. Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE"-mappen i ruten til venstre og klikk på "PROGRAMVAREN"-mappen. Klikk Microsoft-mappen og klikk på Windows-mappen. Klikk CurrentVersion mappen og klikk på Kjør-mappen. Høyreklikk på "sys [VARIANT] brett"="% Windir% \ [VARIANT] [VERSION NUMBER]. Exe" oppføring i ruten til høyre og klikk "Slett". Lukk registret.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne cydoor

Copyright © 2011