Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan slette hinhem skjermsparer

Postet av : P-O Lennartsson

Den Hinhem skjermspareren er faktisk ikke en skjermsparer. Det er faktisk en malware program som skriver inn din datamaskin uten din viten. Ifølge Prevx, går Hinhem ulike prosesser under oppstart, og dermed bremse ned maskinen. Om lov til å bli lenger, er dette malware fullt i stand til betydelige ødeleggelser, inkludert harddisk krasj og tap av data. Den beste og enkleste måten å fjerne denne malware er ved hjelp av en anti-virus program

Du trenger:. . .
Anti-virus program


en
Prøv å slette viruset manuelt først. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" eller "Computer" for Windows Vista og Windows 7. Dobbeltklikk på "C: \-stasjonen eller stasjonen der operativsystemet er installert. Dobbeltklikk på "Windows"-mappen. Se etter filen "hinhem. scr. " Single-klikk på den og trykker på "Delete"-knappen. Hvis du ikke finner denne filen, er sjansen stor filen er andre steder på harddisken. Bruk et anti-virus program for å oppdage og slette den.
To.
Ned Avira anti-virus program og kjøre en fullstendig scan (se Ressurser). Avira har et gratis verktøy, som kan sammenlignes med den betalt versjon i form av dens virus oppklaringsprosenten og virus fjerning evne. Avira er også enkel å installere. Det tar bare fem enkle trinn for å installere dette programmet, og du trenger ikke å starte datamaskinen på nytt etter installasjonen.
Tre.
Last ned AVG anti-virus program og kjøre en fullstendig skanning av datamaskinen (se Ressurser). AVG er gratis utgave har en rask skanning fart og i motsetning til Avira eller mange andre gratis anti-virus programmer, inneholder det en anti-spyware-verktøyet. Dette kan være veldig nyttig i å oppdage noe adware eller spyware som kan ha skrevet på grunn av denne malware.
Fire.
Last ned Norton anti-virus program og kjøre en fullstendig scan (se Ressurser). Norton gir deg en 30-dagers prøveperiode, i motsetning til Avira og AVG, som er helt gratis. Men, er Norton svært populært blant PC-brukere. Den leveres installert i mange splitter nye datamaskiner. Nortons LiveUpdate funksjonen kan være nyttig i å avdekke den Himhem malware.

Previous:nothing
Next:hvordan å avinstallere antivirus pro

Copyright © 2011