Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik hindrer du en ActiveX-kontroll

Postet av : Jan-Olof Stoor

Noen nettsteder bruker Microsofts ActiveX rammeverk for å kjøre små programmer på datamaskinen eksternt. Disse kalles "kontroller" og er lastet ned og kjørt gjennom Internet Explorer (IE). IE kan settes til å spørre deg før du kjører noen ActiveX-kontroller, men hvis en kontroll allerede er installert på datamaskinen, kan dette ikke skje. Avinstallere en kontroll og sikre IE er satt til å spørre dere bør være tilstrekkelig til å hindre at en kontroll kjøres, men hvis det mislykkes, kan du endre registeret for å sikre at en bestemt kontroll aldri vil kjøre på systemet ditt.

Avinstaller Control


en.
Klikk på "Start, "og velg enten" Kjør "eller" Start søk "avhengig av operativsystemet. Skriv inn appwiz. cpl og trykk "Enter".
To.
Finn ActiveX-kontrollen du vil fjerne i listen over installerte programmer. Velg den og klikk på "Fjern".
Tre.
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere ActiveX-kontrollen.

ligger Sikkerhetsalternativer i Internet Explorer


en.
Åpne IE og klikk på "Verktøy"-menyen. Klikk enten på "Options" eller "Alternativer for Internett," avhengig av hvilken vises.
To.
Klikk på "Security", "Internett" og "Egendefinert nivå. "

tre.
Rull til "ActiveX-kontroller og Plugins" delen og sørge for at "Tillat at ubrukte ActiveX-kontroller kjøres uten spørsmål" er satt til "Disable" og at "Automatisk bekreftelse for ActiveX-kontroller" er satt til "Enable".
fire.
Trykk "OK" to ganger, og restart IE. Du vil nå bli bedt om når en ActiveX-kontroll prøver å kjøre --- hindre kontrollen du nettopp avinstallert fra å installere seg selv på nytt uten tillatelse.

Legg til en Kill Bit


en.

Stopp en ActiveX-kontroll aldri kjører på systemet ditt igjen ved å endre sin "kill bit" i Windows Registry. Først, få CLSID av kontrollen du ønsker å drepe. Dette er et unikt nummer som identifiserer kontrollen. Du kan få dette ved å kontakte kontrollens produsenten.
to.
Klikk på "Start" og velg enten "Kjør" eller "Start søk" avhengig av OS. Skriv inn regedit og trykk "Enter" for å få opp Windows Registerredigering, som viser registernøklene i et tre i venstre rute, og verdiene av en valgt nøkkel i den høyre ruten.
Tre.

Naviger til og velg følgende nøkkel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ ActiveX Compatibility \ CLSID --- der "CLSID" er ID-nummeret på kontrollen. Høyreklikk på "ActiveX Compatibility", velg "New Key" og lage en nøkkel med riktig antall Hvis ingen nøkkel med riktig CLSID eksisterer.
fire.
Dobbeltklikk på "Compatibility Flags"-verdien i høyre rute. (Hvis du opprettet nøkkelen selv, høyreklikk i ruten til høyre, velg "New DWORD Value" og gi den navnet "Compatibility Flags. ") Skriv inn følgende verdi:. 0x00000400 og lukk Registerredigering

Previous:nothing
Next:hvordan å installere ipsec service
Anbefalte artikler

Copyright © 2011