Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er Office 2007 Professional oppgradering?

Postet av : Jeanette Morales

I 2007 lanserte Microsoft en ny versjon av sin populære Office-programvare. Microsoft Office 2007 kommer i flere utgaver, inkludert Standard, Professional og Enterprise. Du kan kjøpe Office som en full-versjon, med en datamaskin eller som en oppgradering

Oppgradering Definisjon

Microsoft Office eiere generelt ikke trenger å kjøpe en hel ny kopi av Microsoft Office når den oppdaterte versjonen kommer ut. De kan kjøpe en oppgradering til en lavere kostnad. For eksempel, hvis du allerede kjøpt en full-versjon av Microsoft Office 2003 Professional og installert den på maskinen din, kan du kjøpe Microsoft Office 2007 Professional som en oppgradering snarere enn å kjøpe en full versjon.

Applications

Alle versjoner av Office 2007 inkluderer de populære programmene Word og Excel. Enten du kjøper en oppgradering eller full-versjon av Office 2007, PowerPoint, Outlook, Publisher, Accounting Express, og Access er inkludert.

Interface

Microsoft gjorde mange endringer i Office 2007-grensesnittet som er inkludert i oppgraderingen. Word, Excel, PowerPoint og Outlook alle har en ny verktøylinje kalt båndet. Båndet organiserer kommandoer, dialogbokser, verktøylinjer og i faner og grupper slik at de blir lettere å finne. vises Miniatyrer på båndet på mange områder gir brukeren en idé om hva en kommando vil se ut før valget.

Systemspesifikasjoner

Før du kjøper en oppgradering av Office 2007, må du være sikker på at datamaskinen kan håndtere programvare. For å kjøre Office 2007, trenger du en 500 megahertz datamaskin med 256 MB RAM. Datamaskinen må kjøre minst Windows XP eller Windows Server 2003 og har to gigabyte ledig plass på harddisken for installasjon.

Previous:nothing
Next:hvordan ’ekstern tilgang "et dataprogram
Anbefalte artikler

Copyright © 2011