Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere en dvd til mpeg med Ubuntu

Postet av : Stefan Svensson

Ubuntu er en av de mest brukte operativsystem som distribueres av Linux. Konvertering av filmer ved hjelp av Ubuntu er litt vanskelig fordi Linux-distribusjoner vanligvis ikke leveres med noen av de mest populære media kodeker. Før du konverterer DVD, må du sørge for Ubuntu kan spille av DVD. Etterpå er prosessen veldig lik som i Windows og på Mac
en.
Åpne "Terminal" søknad via "Programmer"> "tilbehør" i menylinjen.
to.
Type "sudo apt-get install ubuntu-restricted -statister "og trykk Enter. Skriv "sudo /usr/share/doc/libdvdread4/install-css. sh" og trykk Enter. Dette legger til muligheten for Ubuntu til å lese og spille av DVDer.
Tre.
Last ned og installere en DVD-konvertering program. Ubuntu inkluderer "Ubuntu Software Center" (innen "Applications"), som lar deg enkelt bla gjennom og installere programmer. Håndbrems er en av de mest populære gratis, cross-platform DVD-konverteringsprogrammer.
fire.
Start programmet etter installasjon. Sett inn DVD.
Fem.
Velg DVD som "Source" materiale. Du må kanskje velge riktig "Tittel" (selve filmen).
Seks.
Still ønsket output format. Sett en mappe for å lagre MPEG. Den MP4 format blir den mest brukte MPEG-format. Justere andre innstillinger du ønsker (bitrate, størrelse, kvalitet, kodeker, etc. ).
7.
Klikk "Start" for å starte konverteringsprosessen. Når du er ferdig, vil du ha en MPEG på DVD.

Previous:nothing
Next:hvordan du gjenoppretter loggfiler
Anbefalte artikler

Copyright © 2011