Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer register filer automatisk

Postet av : Magnus Ekblad

Windows-registeret inneholder systemkonfigurasjonen for hvert program installert på datamaskinen din. Endre registret er gjort gjennom Registerredigering, som er tilgjengelig ved å skrive "regedit" i enten "Run" eller "Start Søk"-kommandoen i "Start"-menyen, men dette kan være tett og arcane. Det er mulig å gjøre registerendringer automatisk bare ved å kjøre en pre-laget REG installasjonsfilen gjennom regedit programmet
en.
Innhent. REG-filen. Dette kan komme med et bestemt program er installasjon pakke, eller du kan ha laget det selv. For å opprette en. REG-fil selv, høyre-klikk på en nøkkel i registeret med et innhold du vil eksportere for innførsel til et annet register, og klikk "Export". Du kan også manuelt poster. REG-fil på noen enkel tekst editor med formateringen reglene som er beskrevet i linken i Resources nedenfor.
To.
Dobbeltklikk. REG-filen. Som standard kjører denne det ved å bruke regedit programmet. Hvis en eller annen grunn ikke dette virker, klikk "Start" og deretter enten "Run" eller "Start søk" avhengig av OS. Type:

regedit bane: \ filename. reg

der "bane: \ filename. reg" er plasseringen av REG-filen (f. eks C:. \ Windows \ registry. reg). . Trykk "Enter".
Tre.
Klikk "Yes" i dialogboksen som vises, og registeret endringer vil bli gjort.

Previous:nothing
Next:Slik oppdager komprimeringen typen en fil
Anbefalte artikler

Copyright © 2011